Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'ACA neteja la vegetació invasora a les Borges del Camp

Els treballs han tingut un cost superior als 8.800 euros i s'han dut a terme en el barranc de la Font, afluent de la riera de Maspujols

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del tram netejat de canya invasora a les Borges del Camp

Imatge del tram netejat de canya invasora a les Borges del Camp

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha finalitzat els treballs de manteniment i conservació de lleres en un tram de 1.300 metres del barranc de la Font, afluent de la riera de Maspujols, dins el terme municipal de les Borges del Camp, al Baix Camp.

Els treballs, que s’han dut a terme fora de zona urbana, s’han centrat en retirar l’acumulació de canya americana (espècie vegetal invasora) en aquest tram, potenciant el creixement d’espècies vegetals autòctones.

També s’han retirat arbres morts i en risc de caure, així com residus sòlids urbans que s’han detectat durant els treballs.

Amb l’actuació finalitzada es garanteix la lliure circulació de l’aigua en aquest tram, minimitzant el risc de possibles desbordaments en cas d’avingudes.

Temas

Comentarios

Lea También