L'Aeroclub de Reus, pioner en la formació en pilotatge de drons

Unes 100 persones s'han inscrit en les classes que s'imparteixen des de fa uns mesos. També ofereix cursos online

19 mayo 2017 16:31 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Aeroclub de Reus és pioner en informació, formació i orientació en pilotatge de drons i ofereix cursos online per aprendre a pilotar aquest tipus d'aeronaus. Els cursos, que s'estan impartint des del passat mes de maig, són tant per a particulars com per a professionals i fins al moment s'hi han inscrit unes 100 persones.

L'Aeroclub ha constatat que cada cop hi ha més persones que adquireixen drons sense tenir els coneixements tècnics necessaris per a pilotar-los. De fet, la manca de formació reglada és el principal motiu de què durant l'últim any, el 70% dels drons adquirits es perdessin o trenquessin en els 15 dies posteriors a la seva compra. Amb els cursos online es vol també conscienciar als usuaris en aspectes legals com ara que, tot i que els drons de menys 250 grams es consideren joguines, cal tenir una assegurança de Responsabilitat Civil i que no es pot sobrevolar qualsevol zona amb aquest tipus d'aeronaus, especialment els espais on hi ha concentració de gent.

Els cursos online compten amb una plataforma per a la formació teòrica a distància que facilita que els alumnes es puguin formar sense desplaçaments i amb total llibertat d'horaris i on es pot trobar suport dels instructors, als quals se'ls poden consultar dubtes via internet.

A més dels cursos online, l'Aeroclub ofereix també assessorament personalitzat i l'opció de provar els drons que porten els alumnes/clients. El personal del departament tècnic pot dissenyar, muntar i fer el manteniment de les plataformes aèries o terrestres que puguin sol·licitar els clients.

L'Aeroclub de Reus es va fundar l'any 1935 i té una gran experiència en l'àmbit de la formació d'alumnes. Per a realitzar les classes presencials, l'Aeroclub compta amb aules de formació, dispositius audiovisuals i simuladors de vol. La formació pràctica es realitza al camp de vol amb la supervisió dels instructors i en condicions de màxima seguretat.

La informació dels cursos online i l'enllaç per a formalitzar la inscripció es pot consultar a la web de l'Aeroclub, www.racreus.com o bé trucant al 977 771 911.

 

Comentarios
Multimedia Diari