L'Aeroport de Reus gaudirà d'un nou sistema per aparcar

A partir del pròxim 31 de gener

19 mayo 2017 22:10 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Aeroport de Reus comptarà a partir del 31 de gener amb un nou sistema digital de gestió de reserva d’aparcaments.

Els usuaris que ho desitgin podran reservar la plaça d’aparcament amb antelació gràcies a la nova tarifa de 58 euros per estacionar de 6 a 20 dies, preu que s’aplicarà només a aquells passatgers que reservin la plaça d’estacionament amb una antelació mínima de tres dies al web d’Aena.

D’altra banda, també a finals de gener de l’any vinent, l’Aeroport oferirà la possibilitat d’obtenir abonaments públics de 30, 90, 180 i 365 dies. Per adquirir-los, els interessats hauran de seguir els passos del sistema de reserva d’estacionament, i adreçar-se al web d’Aena per abonar la quantitat requerida a la caixa manual.

D’aquesta manera, segons explica Aena en un comunicat, el nou sistema de reserva d’aparcaments s’estableix amb «l’objectiu de satisfer les peticions dels passatgers tal com aquests han demanat a les enquestes realitzades periòdicament per l’Aeroport de Reus».

A més, fonts d’Aena asseguren que els vehicles estacionats mitjançant la reserva digital gaudiran de la vigilància i les mesures de seguretat adequades en un emplaçament ben urbanitzat, correctament senyalitzat i protegit.

Comentarios
Multimedia Diari