Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Aeroport de Reus gaudirà d'un nou sistema per aparcar

A partir del pròxim 31 de gener

Blai Melgar

Whatsapp

L’Aeroport de Reus comptarà a partir del 31 de gener amb un nou sistema digital de gestió de reserva d’aparcaments.

Els usuaris que ho desitgin podran reservar la plaça d’aparcament amb antelació gràcies a la nova tarifa de 58 euros per estacionar de 6 a 20 dies, preu que s’aplicarà només a aquells passatgers que reservin la plaça d’estacionament amb una antelació mínima de tres dies al web d’Aena.

D’altra banda, també a finals de gener de l’any vinent, l’Aeroport oferirà la possibilitat d’obtenir abonaments públics de 30, 90, 180 i 365 dies. Per adquirir-los, els interessats hauran de seguir els passos del sistema de reserva d’estacionament, i adreçar-se al web d’Aena per abonar la quantitat requerida a la caixa manual.

D’aquesta manera, segons explica Aena en un comunicat, el nou sistema de reserva d’aparcaments s’estableix amb «l’objectiu de satisfer les peticions dels passatgers tal com aquests han demanat a les enquestes realitzades periòdicament per l’Aeroport de Reus».

A més, fonts d’Aena asseguren que els vehicles estacionats mitjançant la reserva digital gaudiran de la vigilància i les mesures de seguretat adequades en un emplaçament ben urbanitzat, correctament senyalitzat i protegit.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También