L'Aeroport de Reus tanca el millor mes de gener dels darrers quatre anys

Van passar 9.483 passatgers per l'aeròdrom reusenc, un 70% més que en el mateix període de l'any passat

19 mayo 2017 16:23 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’aeroport de Reus continua amb les bones sensacions amb què va tancar l’any i aquest mes de gener també ha incrementat el nombre de passatgers respecte a l’any anterior. En el darrer mes han passat per l’equipament del Baix Camp un total de 9.483 persones, el que representa un 70,9% més que en el mateix període del 2016. Malgrat que els usuaris pugen, les operacions decauen un 12,9% i es queden en un total de 663.

Segons recull l’estadística d’Aena, és el millor mes de gener dels darrers quatre anys en què l’aeroport ha passat pels seus pitjors moments. Després de tancar el 2016 en positiu, amb un increment del 16% de passatgers amb un total de 816.729 usuaris, Reus confia que l’anunci de noves rutes per a aquest 2017 tornen a revifar l’aeroport.

La Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus va anunciar en la seva darrera reunió, celebrada a finals de l’any passat a les instal·lacions del Cesda, que les previsions per aquest any passen per recuperar el milió de passatgers. Sense cap mena de dubte es tracta d’una noticia de molt importància per l’aeròdrom de la capital del Baix Camp, ja que la darrera vegada que va superar aquesta màgica xifra de viatgers va ser l’any 2011, quan van passar per les instal·lacions 1,4 milions de persones.

Més enllà de l’operativa de la companyia Ryanair, el motiu que explicaria la xifra es deu a l’augment de rutes que té previst posar en marxa Jet2.com. Aquesta aerolínia volarà a noves destinacions a l’estiu com, per exemple, Belfast, Newcastle, Leeds o Manchester. Completaran la programació de l’estiu el vol a Amsterdam de Transavia, i els vols a Brussel·les de T.C. Belgium, i JetairFlay, a més de l’operativa xàrter.

Comentarios
Multimedia Diari