Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Cornudella de Montsant demana que es respecti el confinament

El consistori ha fet una crida perquè les persones que tinguin una segona residència al municipi no s'hi desplacin

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'Ajuntament de Cornudella de Montsant demana que es respecti el confinament

L'Ajuntament de Cornudella de Montsant demana que es respecti el confinament

En previsió als dies festius de setmana santa, l'Ajuntament de Cornudella de Montsant ha fet una crida a totes les persones amb segona residència al municipi a respectar l'ordre de confinament decretat per l'estat d'alarma que prohibeix els desplaçaments. En el text, el consistori subratlla clarament: "Us demanem si us plau que feu un acte de solidaritat i respecte cap al poble i no vingueu". L'Ajuntament al·lega que Cornudella té "una població molt envellida i uns serveis mínims en molts aspectes".

El comunicat recorda que incomplir Real Decret en l'Estat d'Alarma, i d'aquesta manera traslladar-se de la primera residència a la segona, és denunciable i pot comportar sancions econòmiques de 600€ a 30.000€.

En aquest sentit, també ha volgut enviar un missatge encoratjador: "vindran temps millors que ens permetran de sortir i gaudir del poble que tots estimem tant" però recorda que "ara ens trobem immersos en una greu crisi sanitària com mai l'havíem tingut, la qual cosa ens obliga a seguir les mesures preses pel Govern".

Temas

Comentarios

Lea También