Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Baix Camp

L’Ajuntament de Prades suspèn part dels impostos municipals

Prades anul·la la taxa d’ocupació de terrasses i ajorna impostos com l’IBI i la recollida d’escombraries

REDACCIÓ

Whatsapp
L’Ajuntament de Prades suspèn part dels impostos municipals

L’Ajuntament de Prades suspèn part dels impostos municipals

L’Ajuntament de Prades va anunciar el dijous, 26 de març, un decret de mesures urgents extraordinàries davant la pandèmia del COVID-19.

Als professionals, empreses i comerços se’ls eximeix del pagament de taxa per l’ocupació de la via pública per terrasses, anuncis, aparadors i vitrines des del 14 de març fins que es restableixi la normalitat. Tampoc hauran de pagar la taxa de recollida d’escombraries i altres residus sòlids urbans els titulars d’establiments que tinguin l’activitat tancada per imperatiu legal.

D’altra banda, l’Ajuntament de la Vila Vermella avançarà el pagament de les factures d’autònoms i comerços locals per dotar-los de liquiditat al més aviat possible.

El decret també inclou mesures per a les famílies a les quals s’eximeix del pagament de la quota d’esplai infantil, a més d’ajornar per un termini mínim de tres mesos del pagament de l’IBI, l’Impost de Vehicles, la taxa de la recollida d’escombraries, taxa de guals i aparcaments exclusius i la del subministrament de l’aigua i el servei de clavegueram.

Així doncs, aquest municipi segueix els paquets de mesures que ja han impulsat municipis com Reus o Tarragona per tal d’intentar pal·liar la factura econòmica i comercial provocada per la crisi sanitària del SARS-Cov-2.

Servei d’ajuda a la gent gran

L’Ajuntament, juntament amb l’Associació Juvenil de la Vila Vermella, posa al servei de les persones majors de 65 anys que no tinguin cap familiar jove al poble, l’ajuda per portar la compra a domicili, per anar a treure les escombraries, per anar a la farmàcia..., és per això que cada dia es trucarà a tothom que ho necessiti. A aquesta mesura, que es porta realitzant des del passat dimarts 17 de març, s’han acollit un centenar de famílies amb una vintena de voluntaris.

Temas

Comentarios

Lea También