L’Ajuntament de Reus assumirà el 50% de la instal·lació dels llums de Nadal

Per primera vegada, el consistori es farà càrrec de la meitat del preu de la instal·lació i seguirà pagant la totalitat del consum elèctric

25 octubre 2019 09:20 | Actualizado a 30 octubre 2019 13:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Pels carrers de Reus ja pengen alguns llums ornamentals de Nadal. La previsió és que s’encenguin el 29 de novembre, així que aquests dies, les tasques d’instal·lació avancen a bon ritme. Una de les novetats d’enguany és que Reus Promoció assumirà el 50% de la instal·lació dels motius ornamentals, mentre que, fins ara, se’n feia càrrec del 30%. Així ho confirmen fonts municipals que, alhora, recorden que, com els altres anys, l’Ajuntament de Reus seguirà finançant el 100% del seu consum elèctric. En quant al cost de la instal·lació, el 50% restant l’assumiran els comerços, que hi acostumen a col·laborar prop de 600 establiments.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Reus ja va treure a licitació, a principis d’octubre, el muntatge, manteniment i desmuntatge de l’enllumenat de Nadal amb un pressupost de 81.312 euros (IVA inclòs). Segons s’especifica en el projecte, es preveu que a la plaça del Mercadal s’instal·li un arbre d’uns 10 metres d’alçada i que els fanals de la plaça també es decorin. A la plaça Prim i la Llibertat també es decoraran. En quant als barris, hi haurà 40 elements de dos models. També s’instal·laran 365 garlandes que es col·locaran als arbres del Tomb de Ravals i, concretament, als arbres dels carrers Llovera, Prat de la Riba, Sant Joan i Ravals de Jesús, Martí Folguera i Santa Anna. L’adjudicació es farà en quatre lots.

Comentarios
Multimedia Diari