L'Ajuntament de Reus avala un crèdit de 2,9 milions

La junta de govern local 
va ratificar l’acord aprovat anteriorment pel consell d’administració del Sant Joan

15 octubre 2019 09:40 | Actualizado a 19 octubre 2019 09:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La passada junta de govern local de l’Ajuntament de Reus va aprovar avalar un crèdit de curt termini per part de l’Hospital Sant Joan de Reus per un import de 2,9 milions d’euros. Fonts municipals consultades expliquen que es tracta d’una «operació habitual per afavorir la tresoreria de les empreses municipals, en aquest cas l’hospital».

En aquest sentit, les mateixes fonts municipals també asseguren que la finalitat és disposar d’una partida econòmica concreta i apunten que la decisió es va acordar en el darrer consell d’administració del Sant Joan sense cap vot en contra.

D’altra banda, l’hospital de Reus també va formalitzar un nou contracte amb l’objectiu de comprar equipament i mobiliari d’oficina (armaris, taules, escriptoris, bancs...) una vegada finalitzat el contracte que estava en vigència. Segons apareix en el perfil del contractant de l’ajuntament, es tracta d’un contracte que compta amb un pressupost de 332,5 milions d’euros (IVA inclòs). L’empresa adjudicatària es Comercial Contel S.A.

Comentarios
Multimedia Diari