Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Reus va activar la desinfecció de la guarderia en conèixer la mort de la nena

La regidora de Salut de Reus, Noemí Llauradó, també ha donat a conèixer que aquest dijous s'ha fet arribar a totes les famílies el protocol d'acció en cas de detecció de casos d'enterovirus redactat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Whatsapp
Foto: D.T.

Foto: D.T.

La regidora de Salut de Reus, Noemí Llauradó, ha lamentat públicament aquest divendres al matí la situació que s'ha creat arran del brot d'enterovirus que afecta especialment les comarques de Tarragona i ha expressat el seu condol a la família de la nena reusenca de dos anys morta el març passat. Llauradó ha destacat, a més, que, un cop l'Ajuntament va tenir constància dels fets, es van aplicar en tot moment els protocols establerts de control, desinfecció i neteja de la guarderia La Ginesta de Reus. 

La regidora també ha donat a conèixer que aquest dijous s'ha fet arribar a totes les famílies el protocol d'acció en cas de detecció de casos d'enterovirus redactat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.  

Notícies relacionades: 

La niña fallecida por enterovirus en el Hospital de Reus tenía dos años y murió en marzo

Los padres de la niña de Reus muerta por enterovirus se plantean denunciar al Hospital Sant Joan por negligencia

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También