L'Albiol recull diners per a una família arruïnada per un foc

La família, formada per Josep Maria, Maria del Mar, un nen i una nena, vivien en una casa de fusta a la urbanització de Masies Catalans, però un incendi va arrasar totalment la seva llar dissabte passat dia 26 a la nit

29 enero 2019 09:42 | Actualizado a 08 febrero 2019 08:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Albiol, un poble d'uns 450 habitants, recull diners per a una família que ho ha perdut tot en un incendi que va destruir totalment la seva casa, segons informa el Consell Comarcal del Baix Camp.

La família, formada per Josep Maria, Maria del Mar, un nen i una nena, vivien en una casa de fusta a la urbanització de Masies Catalans, però un incendi va arrasar totalment la seva llar dissabte passat dia 26 a la nit.

Els quatre ja estaven ficats al llit i van poder salvar la vida perquè, moments abans que s'enfonsés el sostre, van sentir soroll i es van adonar que les flames devoraven la teulada. 

La família va poder sortir, en pijama i amb mantes, abans que el sostre s'enfonsés totalment, però ho han perdut tot. En l'extinció de l'incendi hi van intervenir vuit dotacions de bombers de diversos parcs pròxims (Reus, Valls i Montblanc) i no va afectar cap habitatge més de la urbanització, que compta amb més de 170 cases individuals on viuen unes 370 persones.

Els veïns de Masies Catalans es van mobilitzar des del primer moment per donar suport a la família i l'ajuntament coordina les iniciatives.

També ofereix suport logístic i material en les tasques més urgents que ha originat aquest succés. 

Comentarios
Multimedia Diari