Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Almogàver Muntanyes de Prades o 55,5 quilòmetres de sacrifici a Vilaplana

L'Albiol el punt central d'aquesta caminada de resistència no competitiva

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: FEEC

FOTO: FEEC

Demà dissabte 17 de març a partir de les set del matí 500 participants desafiaran la seva resistència per recórrer els 55,5 quilòmetres de la cursa L’Almogàver Muntanyes de Prades, que arriba a la vuitena edició.

A partir de les set del matí els 500 participants sortiran en grup des del carrer del Casal, davant de l'edifici del Casal Vilaplanenc. Els participants han de recórrer diversos punts de les muntanyes del costat de la localitat del Baix Camp fins tornar al punt de sortida amb un màxim de 15 hores.

L’Albiol serà el punt central de la caminada de resistència no competitiva. L’Ajuntament col·labora amb un punt d’avituallament de la prova ubicat al seu terme municipal, aportant aliments i begudes per a les persones participants.

L’Almogàver Muntanyes de Prades és una caminada que vol emular l’esperit de sacrifici, la força i la determinació dels antics almogàvers i proposa un recorregut de 55,5 km senyalitzats per camins de muntanya i 4.120 metres de desnivell acumulat, que transcorre íntegrament per les Muntanyes de Prades amb sortida i arribada a Vilaplana.

És una prova puntuable per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2018, en què s’estableix una puntuació individual. L’entitat organitzadora és l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades.

Temas

  • Vilaplana
  • L'Albiol
  • Muntanyes de Prades

Comentarios

Lea También