Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ariadna és el primer nadó nascut a la demarcació de Tarragona el 2016

La nena pesa 3,700 quilos i ha nascut a l'Hospital Sant Joan de Reus

ACN

Whatsapp
L'Ariadna i la seva família rep la visita de Montserrat Vilella, regidora de l'Ajuntament de. Reus i presidenta del Grup Salut Reus. Foto: ACN

L'Ariadna i la seva família rep la visita de Montserrat Vilella, regidora de l'Ajuntament de. Reus i presidenta del Grup Salut Reus. Foto: ACN

El primer nadó que ha nascut a la demarcació de Tarragona és l'Ariadna. La nena ha nascut a l'Hospital Sant Joan de Reus a dos quarts d'una de la matinada, segons ha informat el Departament de Salut. L'Ariadna pesa 3,700 quilos i ha nascut en un part natural. La petita i la seva mare es troben bé.

L'Ariadna ha nascut en un part "molt ràpid", segons constaten els seus pares, Mabel Secall i Albert Bartolomé, des de l'habitació de l'Hospital de Sant Joan de Reus. "Van ser sis hores només i la nena va sortir de pressa. Vaig empènyer quatre vegades", relata la mare. "Pim pam", afegeix somrient al seu costat el pare. Ha pesat 3,700 quilos i mesura 47 centímetres, detalla, orgullosa, la parella –administrativa en un departament de recursos humans d'una empresa, ella, i treballador d'una fàbrica química, ell-.

Expliquen que, d'entrada, no preveien que l'Ariadna nasqués el primer dia de 2016. "Em tocava el 14 de gener –estava a la 38 setmana de gestació-, però vol ser protagonista i s'ha avançat", confessa Mabel. La parella, veïns de Reus però originaris de Bellmunt del Priorat, es trobaven al poble de la seva família preparant el sopar de cap d'any amb uns amics. Cap a les sis de la tarda, Mabel va trencar aigües i van haver de traslladar-se a l'Hospital. "Vaig dir al grup de whatsapp que no comptessin amb nosaltres que marxàvem", relata. "Guardeu les coses a la nevera", els van comentar als amics, davant la incredulitat d'alguns d'ells. No s'havien plantejat abans la coincidència del naixement amb el primer dia de l'any: a l'arribar a l'Hospital i percebre "les ganes de moviment" del personal, van pensar que podia ser possible.

No era el primer cop que acudien a l'Hospital de Sant Joan de Reus –del qual han lloat l'atenció mèdica- per donar a llum. Fa gairebé tres anys exactes, la parella va acudir també per veure nàixer el seu primer fill, Biel. Llavors, recorden, també era un dia festiu de desembre i van tenir també un part "fàcil". Aquest divendres dia de cap d'any al matí, enmig d'un estol de familiars, periodistes i representants del centre, el Biel arribava a l'habitació per a veure per primer cop i conèixer la seva germana. "Diu que és molt petita i li ha dit que no plori", ha apuntat Mabel, la mare.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También