L'Autoprimavera exhibeix 250 vehicles en la seva desena edició a firaReus

S´inicia avui amb 12 expositors multimarca i zona de proves

19 mayo 2017 19:18 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El complex de firaReus ha obert aquest divendres les seves portes amb el desè Saló de l’Automòbil d’Ocasió i Caravaning, l’Autoprimavera.

Es presenta, ni més ni menys que amb una totalitat de 250 vehicles d’ocasió, quilòmetre zero i gerència, una fira que ocuparà, segons va aportar ahir, dijous, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, gran part de l’espai del recinte, equivalent a 7.000 metres.

«Tot plegat, s’encabirà en 12 expositors que exhibiran vehicles de moltes marques reconegudes», entre les quals es va poder saber que hi destaca, com a novetat, Mazda-Kimauto, un segell primerenc a la fira en qualitat de patrocini.

També va fer al·lusió a la zona de proves que s’habilitarà en l’espai, «una zona que afavorirà la decisió del client», va continuar.

Pel que fa als horaris, la fira restarà oberta a partir d’avui divendres fins diumenge. Els interessats podran assistir a partir de les 16 hores i fins a les 20 hores. Dissabte 21 i diumenge 22, serà de les 11 a les 20 hores. L’entrada, a més serà gratuïta.

Pel que fa al tema de vendes d’aquesta tipologia de vehicles, Sanromà va subratllar que «el creixement ha estat notable arreu de l’estat, però que a Catalunya es mantenen xifres una mica per sota, pel que fa a la compra de vehicles seminous».

De fet, el va posicionar en prop d’un 15%, en detriment al que es troba en el conjunt de l’Estat espanyol amb un 17,3%, segons dades registrades per la Federació d’Associacions de Concessionaris de l’Automoció en aquest últim any.

Per coronar discurs, Sanromà va fer previsió sobre l’ afluència de gent a la fira: «Esperem rebre uns 3.000 visitants enguany, una xifra equiparable a la de l’edició passada».

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, va concloure la presentació de la desena edició tot repassant els darrers actes duts a terme a firaReus dedicats a l’automòbil.

«Hem engegat el Saló de la Moto i Epocauto entre altres actes. Tots ells estan focalitzats en promocionar els vehicles i en donar a conèixer la política activa del patrocini», va detallar Arza.

A més, va fer referència que aquest acord gairebé simbiòtic «ajuda a tothom, ja que són marques importants i d’una utilitat».

La millora del sector

En fer una mirada enrere, recordem que el Saló de l’Autoprimavera va recuperar-se l’any passat, ja que va suspendre’s amb anterioritat per un declivi en la salut del sector. L’edició de l’any passat va suposar un anunci positiu quant a la salut del mercat

Comentarios
Multimedia Diari