Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Autoprimavera exhibeix 250 vehicles en la seva desena edició a firaReus

S´inicia avui amb 12 expositors multimarca i zona de proves

Cristina Valls

Whatsapp
Imatge d´arxiu de l´edició d´Epocauto d´enguany, una de les activitats que se suma a la importància de l´automoció a Reus. Foto: alfredo gonzález / dt.

Imatge d´arxiu de l´edició d´Epocauto d´enguany, una de les activitats que se suma a la importància de l´automoció a Reus. Foto: alfredo gonzález / dt.

El complex de firaReus ha obert aquest divendres les seves portes amb el desè Saló de l’Automòbil d’Ocasió i Caravaning, l’Autoprimavera.

Es presenta, ni més ni menys que amb una totalitat de 250 vehicles d’ocasió, quilòmetre zero i gerència, una fira que ocuparà, segons va aportar ahir, dijous, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, gran part de l’espai del recinte, equivalent a 7.000 metres.

«Tot plegat, s’encabirà en 12 expositors que exhibiran vehicles de moltes marques reconegudes», entre les quals es va poder saber que hi destaca, com a novetat, Mazda-Kimauto, un segell primerenc a la fira en qualitat de patrocini.

També va fer al·lusió a la zona de proves que s’habilitarà en l’espai, «una zona que afavorirà la decisió del client», va continuar.

Pel que fa als horaris, la fira restarà oberta a partir d’avui divendres fins diumenge. Els interessats podran assistir a partir de les 16 hores i fins a les 20 hores. Dissabte 21 i diumenge 22, serà de les 11 a les 20 hores. L’entrada, a més serà gratuïta.

Pel que fa al tema de vendes d’aquesta tipologia de vehicles, Sanromà va subratllar que «el creixement ha estat notable arreu de l’estat, però que a Catalunya es mantenen xifres una mica per sota, pel que fa a la compra de vehicles seminous».

De fet, el va posicionar en prop d’un 15%, en detriment al que es troba en el conjunt de l’Estat espanyol amb un 17,3%, segons dades registrades per la Federació d’Associacions de Concessionaris de l’Automoció en aquest últim any.

Per coronar discurs, Sanromà va fer previsió sobre l’ afluència de gent a la fira: «Esperem rebre uns 3.000 visitants enguany, una xifra equiparable a la de l’edició passada».

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, va concloure la presentació de la desena edició tot repassant els darrers actes duts a terme a firaReus dedicats a l’automòbil.

«Hem engegat el Saló de la Moto i Epocauto entre altres actes. Tots ells estan focalitzats en promocionar els vehicles i en donar a conèixer la política activa del patrocini», va detallar Arza.

A més, va fer referència que aquest acord gairebé simbiòtic «ajuda a tothom, ja que són marques importants i d’una utilitat».

La millora del sector

En fer una mirada enrere, recordem que el Saló de l’Autoprimavera va recuperar-se l’any passat, ja que va suspendre’s amb anterioritat per un declivi en la salut del sector. L’edició de l’any passat va suposar un anunci positiu quant a la salut del mercat

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También