L’Encamisada de Falset omple els carrers de carruatges

Amb motiu de Sant Antoni, centenars de vilatans es van vestir amb les robes tradicionals per celebrar una històrica festivitat 

21 enero 2018 07:41 | Actualizado a 21 enero 2018 07:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Falset va viure una primera jornada multitudinària amb motiu de la celebració de la Festa de l’Encamisada, coincidint amb la festivitat de Sant Antoni. Centenars de persones amb robes tradicionals catalanes i desenes de carruatges van desfilar pels carrers de la capital prioratina ahir al vespre i davant d’un nombrós públic que no es va voler perdre cap detall de les seves evolucions. La comitiva, encapçalada pels Dinomis i la Banda de Música ‘Vila de Falset’, va acabar el recorregut a la plaça de l’Església on va tindre lloc l’acte de benvinguda i el pregó de les festes. 

La Festa de l’Encamisada, declarada l’any 2011 Festa Tradicional d’Interès Nacional, continua avui durant tot el matí. A partir de dos quarts de 9 del matí, benedicció dels animals a la plaça de l’església i esmorza popular.
A les 11, reunió de l’Encamisada davant del Celler Cooperatiu per iniciar la nova desfilada fins a l’església. Mitja hora més tard s’iniciarà la Missa Major, seguida de la ballada de la Jota de Falset i la benedicció dels Panets de Sant Antoni. 

Comentarios
Multimedia Diari