L’Escola Marià Fortuny de Reus, premi a la innovación digital

El centre és un dels quatre guanyadors dels Mobile Learning Awards pel seu projecte ‘Digitrans’

20 febrero 2019 13:10 | Actualizado a 20 febrero 2019 13:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Escola Marià Fortuny de Reus ha estat una dels quatre guanyadores dins dels Mobile Learning Awards (MLA), premis educatius que atorga el Mobile World Congress, dins la categoria de centres innovadors en l’aplicació de les tecnologies digitals. Es tracta d’uns prestigiosos guardons que tenen com a finalitat donar a conèixer i compartir projectes de transformació digital de centres educatius de Catalunya que ja estiguin en marxa.

En el cas del centre educatiu del barri Fortuny s’ha premiat el projecte ‘Digitrans’, una iniciativa que pretén incloure en el dia a dia de l’escola l’ús de dispositius mòbils, la programació, la robòtica i el treball de les STEAM (acrònim de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques) amb l’objectiu d’apropar a tot l’alumnat aquestes disciplines. 

‘Digitrans’ també destaca perquè implica tota la comunitat educativa del col·legi, des dels seus prop de 500 alumnes fins als seus pares, professors i equip directiu. La finalitat del projecte busca aconseguir un conjunt d’objectius com ara incentivar el treball en equip, la innovació i la creativitat; desenvolupar les vocacions científiques i tecnològiques de l’alumnat o millora els resultats acadèmics a través de les noves tecnologies.

Juntament amb el col·legi reusenc també han resultat guanyadores l’Escola La Candela i l’Institut Narcís Ollers de Valls i el CFA Bon Pastor de Barcelona. El premi, un curs impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les enfocat en la innovació i la transformació digital, serà lliurat el proper dijous 28 en el marc del MWC Barcelona

Mobile Week Reus

La Mobile Week Reus té lloc avui a la ciutat a través d’una jornada plena d’actes repartits per diferents indrets de la ciutat. L’esdeveniment, que per primera vegada se celebra fora de Barcelona, començarà a les 11.30 h amb la taula rodona ‘Gestió i casos d’èxit de la mobilitat al territori’ i finalitzarà a Cal Massó a les 19.30 h amb ‘La influència de les xarxes socials en la política: expectatives i decepcions’. Durant tot el dia també tindran lloc xerrades i tallers com els que s’organitzaran a Redessa amb temes com ‘Fes la teva App!’ o ‘Com fer un videojoc per al mòbil’.

Comentarios
Multimedia Diari