L'Escola Pompeu Fabra de Reus estreny llaços amb altres països

Acull aquesta setmana a un grup de 12 mestres i 12 alumnes procedents de diferents països europeus dins el marc del projecte Erasmus+ que han iniciat aquest curs

23 junio 2017 10:35 | Actualizado a 04 julio 2017 14:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Escola Pompeu Fabra de Reus acull aquesta setmana a un grup de 12 mestres i 12 alumnes procedents de diferents països europeus en el marc del projecte Erasmus+ que haniniciat aquest curs. Els mestres i alumnes provenen de Polònia, República Txeca, Itàlia, Rumania i Bulgària. Durant la seva estada, els alumnes són acollits per les famílies de l’escola a casa seva "i així s’afavoreix la coneixença i l’ús de la llengua anglesa com a mitjà de comunicació real", apunten des del centre.

Tot plegat s'engloba dins del projecte “ 3,2,1...Action! ”, amb el qual han estat treballant una obra de teatre en anglès, La Cinderella. És una versió moderna del popular conte. Aquest treball culmina amb la representació conjunta dels alumnes dels sis països, aquest divendres, al teatre de l’Escola Mare Molas. En la representació han estat convidades diferents escoles de la ciutat. També duen a terme activitats de cant, taller de Glottohrama, taller de vocabulari, i se'ls ha realitzat una recepció per part de l'Ajuntament.

Conèixer el territori

A banda del treball que fan durant l’horari lectiu de l’escola, també s’aprofita per apropar els mestres i alumnes "al coneixement i descobriment de la nostra ciutat i la nostra cultura. Com per exemple una visita per Reus i Tarragona, degustació de menjars típics, apropament a tradicions com els castells o gegants de la ciutat, entre altres activitats", expliquen des del centre reusenc.

Comentarios
Multimedia Diari