Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Escola Rosa Sensat de Reus estrena zona esportiva amb la Fundació Cruyff

La inauguració de l´espai s´emmarca dins el projecte Pati 14, el qual desenvolupa aquesta Fundació a una dotzena d´escoles d´àmbit català, amb la col·laboració d´altres entitats

Cristina Valls

Whatsapp
L´alumnat de l´Escola Rosa Sensat va enviar un missatge d´agraïment i suport al president de la Fundació, Johan Cruyff. Foto: alfredo gonzàlez

L´alumnat de l´Escola Rosa Sensat va enviar un missatge d´agraïment i suport al president de la Fundació, Johan Cruyff. Foto: alfredo gonzàlez

L’Escola Rosa Sensat va inaugurar ahir els nous espais per practicar l’esport al centre. Aquestes zones es troben operatives i dissenyades al gust de l’alumnat del centre, que serà el qui en gaudirà. La recent inauguració va ser possible gràcies a la Fundació Cruyff, la qual treballa dins un projecte anomenat Pati 14, orientat a la millora de les condicions dels espais escolars a l’aire lliure potenciant també la pràctica esportiva d’infants i joves.

Aquest programa s’estén a una dotzena d’escoles de Catalunya i on col·laboren altres entitats com la Fundació FC Barcelona i de l’Obra Social La Caixa.

El responsable del programa Pati 14, Sander Waare, va voler enviar un missatge d’ànims al president de la Fundació, en Johan Cruyff, qui està passant per un tractament mèdic a causa d’una malaltia.

L’alumnat present en l’acte també va fer visible un emotiu missatge de positivisme cap a Johan Cruyff a través d’un cartell individualitzat de cada nen. Li van desitjar una prompta recuperació i molta força. L’acte va aglutinar, a més de l’alcalde Carles Pellicer, diferents figures relacionades amb l’esport i l’educació. Va ser el cas del regidor d’Esports, Jordi Cervera, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà.

Aquest projecte abasta dotze centres educatius catalans a l’any i inclou una primera fase en què els alumnes dels centres han d’escollir les accions que es desenvolupen a la seva escola. D’aquesta manera participen en les zones que ells mateixos amortitzaran.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También