L'Escola Rosa Sensat de Reus estrena zona esportiva amb la Fundació Cruyff

La inauguració de l´espai s´emmarca dins el projecte Pati 14, el qual desenvolupa aquesta Fundació a una dotzena d´escoles d´àmbit català, amb la col·laboració d´altres entitats

19 mayo 2017 20:18 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Escola Rosa Sensat va inaugurar ahir els nous espais per practicar l’esport al centre. Aquestes zones es troben operatives i dissenyades al gust de l’alumnat del centre, que serà el qui en gaudirà. La recent inauguració va ser possible gràcies a la Fundació Cruyff, la qual treballa dins un projecte anomenat Pati 14, orientat a la millora de les condicions dels espais escolars a l’aire lliure potenciant també la pràctica esportiva d’infants i joves.

Aquest programa s’estén a una dotzena d’escoles de Catalunya i on col·laboren altres entitats com la Fundació FC Barcelona i de l’Obra Social La Caixa.

El responsable del programa Pati 14, Sander Waare, va voler enviar un missatge d’ànims al president de la Fundació, en Johan Cruyff, qui està passant per un tractament mèdic a causa d’una malaltia.

L’alumnat present en l’acte també va fer visible un emotiu missatge de positivisme cap a Johan Cruyff a través d’un cartell individualitzat de cada nen. Li van desitjar una prompta recuperació i molta força. L’acte va aglutinar, a més de l’alcalde Carles Pellicer, diferents figures relacionades amb l’esport i l’educació. Va ser el cas del regidor d’Esports, Jordi Cervera, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà.

Aquest projecte abasta dotze centres educatius catalans a l’any i inclou una primera fase en què els alumnes dels centres han d’escollir les accions que es desenvolupen a la seva escola. D’aquesta manera participen en les zones que ells mateixos amortitzaran.

Comentarios
Multimedia Diari