Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Formació

L’Escola i Conservatori de Reus estrena l’Aula de Jazz

La improvisació serà el motor del nou projecte, pensat perquè els alumnes gaudeixin d’aquest estil musical i aprenguin a practicar-lo

REDACCIÓ

Whatsapp
El jazz és el nou protagonista del Conservatori a Reus. FOTO: CEDIDA

El jazz és el nou protagonista del Conservatori a Reus. FOTO: CEDIDA

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus estrena l’Aula de Jazz, un nou projecte musical. Aula de Jazz té com a objectiu que els alumnes coneguin i gaudeixin amb aquest estil musical, aprenguin a practicar en grup i aprofundeixin en la improvisació. El taller està adreçat a alumnes amants del Jazz i d’altres estils similars, d’entre 12 i 25 anys, que tinguin coneixements previs de música. Les classes s’impartiran els dissabtes al matí, de 10 h a 12 h. S’iniciarà el 25 de gener i finalitzarà el 8 de maig amb un concert de cloenda.

El taller compta amb un equip docent altament preparat: Gerard Marçal, saxofonista, flautista, compositor, productor de música electrònica i disseny sonor; Fernando Serena, contrabaixista; Gerdad Masip, bateria i Albert G. Pomerol, pianista. Els quatre compten amb una extensa trajectòria professional i comparteixen una gran passió per la música.

La improvisació serà el motor del taller i el tàndem veu-instrument serà la principal font d’experimentació musical en tot moment. La base serà permetre a l’alumne expressar-se musicalment i s’aposta per la pràctica en grup.

El programa que conforma el curs és: combo, on es treballa la concentració i el treball musical en grup; percepció de l’oïda, on s’aprèn a captar de l’exterior per incorporar al llenguatge propi; percepció del ritme, per potenciar el sentiment de pulsació; harmonia moderna i percepció harmònica, on es desenvolupa l’oïda harmònica i les seves relacions; improvisació, per treballar les escales i instrument, on es coneix la construcció de Voicings per totes les espècies d’acords.

El taller té un cost de 80 euros. Tots aquells que estiguin interessats a apuntar-s’hi poden adreçar-se a la secretaria del centre, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dilluns també de 16 h a 18 h o trucar al 977 345 950. També poden visitar la pàgina web del conservatori per més informació.

Temas

Comentarios

Lea También