L’Esquerra Independentista es manifestarà per la Diada

La mobilització es farà el mateix 11 de setembre. La sortida es farà a les 19.30 h al Mercat Central, des d’on es recorrerà el centre de Reus

06 septiembre 2019 16:00 | Actualizado a 06 septiembre 2019 16:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Esquerra Independentista del Camp de Tarragona ha convocat pel proper dimecres 11 de setembre, coincidint amb la Diada de Catalunya, una manifestació unitària, tot sumant 17 edicions. Novament, la mobilització es farà a Reus. La convocatòria és per les 19.30 h i el punt de sortida serà el Mercat Central, des d’on es recorreran diferents carrers del centre de la ciutat. Prèviament, Endavant ha organitzat un Dinar Popular al Casal Despertaferro.

També en el context de la Diada, i com a actes previs, aquest dissabte, a partir de les deu del matí, es farà una cercavila per retirar les plaques franquistes que encara hi ha a la ciutat. El punt de trobada serà el Casal Despertaferro. D’altra banda, el dimarts, 10 de setembre, es farà una marxa de torxes, organitzada pel conjunt de l’esquerra independentista de Reus. Serà a partir de les 20.30 h. El mateix dia, però a les onze de la nit, també es farà a Riudoms una marxa de torxes, que aprtirà de la plaça de l’Om.

El portaveu de l’Exquerra Independentista, Edgar Fernández, ha exposat que els tres objectiu són: «En primer lloc, seguir acumulant forces en la lluita contra l’estat espanyol, assenyalar la traïció del sobiranisme governamental i, per últim, la construcció d’un programa polític de la unitat popular». Així mateix, Fernández ha assenyalat que el grup aposta per la desobediència com una forma «justa, necessària i legítima en el procés d’emancipació social i nacional».

Comentarios
Multimedia Diari