L'Hospital Sant Joan de Reus i el Comitè d’Empresa signen el preacord del nou conveni laboral

El nou document serà pel període 2017- 2019

14 julio 2017 16:38 | Actualizado a 13 noviembre 2017 18:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La presidència del Consell d’Administració i el Comitè d’Empresa de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus han signat aquest divendres matí el preacord del nou conveni laboral 2017-2019 que garanteix que els treballadors de l’Hospital mantindran el conveni propi més enllà del 2017.

Entre els aspectes més rellevants, el nou conveni contempla una vigència des de l’1 de gener de 2017 fins al 31 de desembre del 2019 amb 6 mesos d’ultra
activitat, l’actualització dels salaris, durant la vigència del conveni, en el límit que estableixi la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat pel personal del sector públic; accés al nivell D de carrera professional, fins ara congelat, de tots els professionals que reuneixin els requisits.

Així mateix s’ha acordat vincular el pagament de la retribució variable (DPO) dels anys 2017 i 2018 als resultats econòmics del centre, és a dir, que només es farà efectiu el pagament d’aquesta retribució si el centre presenta equilibri pressupostari.

S'ha acordat vincular el pagament de la DPO de 2017 i 2018 als resultats econòmics del centre

La presidenta del Consell d’Administració de l’Hospital, Noemí Llauradó, que ha estat acompanyada per l’alcalde Carles Pellicer, ha fet una valoració molt positiva de l’acord assolit destacant que s’ha aconseguit que l’Hospital “mantingui el conveni propi, un objectiu comú des del primer moment”. Així mateix, ha agraït “l’esforç realitzat per totes les persones que han intervingut en una negociació complexa, que ha acabat amb un acord satisfactori per a totes les parts” . Per la seva banda, la presidenta del Comitè d’Empresa de l’Hospital, Alícia Martín també s’ha mostrat satisfeta destacant que s’ha fet una esforç important i “s’ha arribat a un acord de mínims, que dóna tranquil·litat i estabilitat laboral durant 3 anys”. Direcció i Comitè d’Empresa s’han donat temps fins al mes d’octubre per tenir enllestida la redacció definitiva del conveni.

Comentarios
Multimedia Diari