L’Hospital de Reus disposa d’una app per gestionar els trasllats

L’aplicació mòbil ha estat creada per informàtics del departament d’Organització i Sistemes de l’empresa municipal GINSA

20 junio 2018 11:46 | Actualizado a 20 junio 2018 11:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus disposa des de fa unes setmanes de ‘Porta’m’, una aplicació mòbil perquè els portalliteres del centre puguin gestionar el trasllat dels pacients a l’àrea de radiologia per fer-se una prova diagnòstica. 

A través d’aquesta aplicació instal·lada en un telèfon mòbil, els portalliteres tenen accés a la relació de pacients que han d’anar a radiologia i poden gestionar el seu trasllat d’anada i tornada. 

Paral·lelament, des del Servei de Radiodiagnòstic es pot saber, en tot moment, on és el pacient i establir prioritats de trasllat. És a dir, es pot fer el seguiment de tot el procés: la petició de la prova, el trasllat del pacient, la realització de la prova de diagnòstic per la imatge i el retorn al seu lloc d’origen, ja sigui del sector de l’hospitalització, urgències o hospital de dia.

La nova app, creada per informàtics del departament d’Organització i Sistemes de l’empresa municipal GINSA, fa servir la tecnologia Ionic, compatible amb els sistemes iOS (iPhone) i Android i tot i que en aquest moment s’utilitza únicament per a l’àrea de radiologia, en un futur el seu ús es pot estendre a d’altres departaments del centre tant assistencials com no assistencial i també a altres centres que integren el Grup Salut.

El CatSalut

El projecte ‘Porta’m’ també es podrà vincular amb les iniciatives de centralització de tota la imatge del camp de la radiologia dels hospitals de Catalunya, endegat pel Servei Català de la Salut (CatSalut) i que, actualment, es troba en fase de desenvolupament per tot el país. L’Hospital Sant Joan de Reus ha estat un dels primers centres hospitalaris catalans externs a l’ICS que ja s’ha afegit a aquest innovador projecte.

Comentarios
Multimedia Diari