Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Sanitat

L’Hospital de Reus, reacreditat com a Centre Integrat d’Oncologia

Aquesta acreditació certifica que a l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital es presta una atenció integral a la persona malalta de càncer

REDACCIÓ

Whatsapp
Es presta una atenció integral als pacients. FOTO: CEDIDA

Es presta una atenció integral als pacients. FOTO: CEDIDA

L’Institut d’Oncologia de la Catalunya Sud (IOCS) de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha estat reacreditat per l’European Society of Medical Oncology (ESMO), Societat Europea d’Oncologia Mèdica, com a Centre Integrat d’Oncologia i Cures Pal·liatives per al període 2020-2022.

Aquesta acreditació certifica que a l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital es presta una atenció integral a la persona malalta de càncer, que inclou els procediments diagnòstics, els tractaments oncològics específics, el seguiment dels pacients i, en els casos on la curació no és possible, el control dels símptomes amb especial atenció a la qualitat de vida. Això implica que l’equip humà que es fa càrrec del pacient segueix sent el mateix durant el curs de tot el procés de la malaltia, amb més o menys implicació de cadascun segons les necessitats clíniques.

Per aconseguir aquesta reacreditació ha calgut demostrar que l’IOCS disposa dels recursos humans i organitzatius adequats per garantir una assistència continuada i integral. L’IOCS ofereix assistència des del punt de vista mèdic, psicològic i social als pacients amb càncer en qualsevol dels estadis de la malaltia, així com a les seves famílies i el seu entorn afectiu.

Temas

Comentarios

Lea También