Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Institut Gaudí comença a lluir els colors corporatius

Les obres de rehabilitació i pintat de la façana ja estan molt avançades. Ensenyament preveu invertir 135.000 euros en millores al centre educatiu

Francesc Gras

Whatsapp
Aspecte que ofereix actualment la façana de l’Institut Gaudí. FOTO: alfredo gonzález

Aspecte que ofereix actualment la façana de l’Institut Gaudí. FOTO: alfredo gonzález

La façana principal de l’històric edifici de l’Institut Gaudí comença a lluir la seva nova imatge. Tot i que la bastida encara està muntada i els treballs no han acabat, ja és possible veure les formes geomètriques i els seus colors corporatius (el violeta i el taronja). Més enllà del repintat, les obres també consisteixen en la rehabilitació de tota la seva part exterior, com ara el canvi de la retolació de la marquesina o les façanes laterals. La decisió d’actuar sobre la façana utilitzant els colors corporatius del centre respon a la voluntat de mantenir intacta la història de l’institut. Les obres, segons apareixia en el projecte, volen «resoldre les patologies existents en les façanes, renovant i potenciant la seva imatge exterior, que es troba en un deficient estat de conservació», afegia el document.

A finals de l’any passat, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat va obrir un procés de licitació per adjudicar uns treballs pressupostats en 135.029 € (IVA inclòs). Els plans inicials són engegar una segona fase per completar la urbanització de l’exterior del centre educatiu. 

Quatre dècades de vida

L’Institut Gaudí és un centre amb quatre dècades d’història. Situat al carrer d’Osca del barri Gaudí, ocupa una superfície d’uns 7.125 metres quadrats distribuïts en planta baixa, primera i segona i, abans de les obres de millora, es trobava força degradat per l’inexorable pas del temps.

Temas

Comentarios

Lea También