Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Formació

L'Institut Gaudí de Reus i Villablanca, junts en l'FP Dual d'atenció a la dependència fins el 2019

El centre educatiu, l'equipament del Grup Pere Mata i el Departament d’Ensenyament han renovat el conveni de col·laboració

Diari de Tarragona

Whatsapp
Participantes en el programa de FP Dual.

Participantes en el programa de FP Dual.

Villablanca, del Grup Pere Mata, el Departament d’Ensenyament, i l’IES Gaudí de Reus han renovat el conveni per a l’ensenyament de l’FP-Dual d’atenció a la dependència per als dos propers cursos i fins a l’any 2019. El primer conveni es va signar en 2015 i va ser el primer de Catalunya d’aquesta modalitat formativa sobre dependència.

La renovació de l'acord s’ha realitzat en l’acte de cloenda del curs 2016-17 de l’FP-Dual, durant el qual també s’ha fet una valoració molt positiva de l’experiència per part de totes les parts implicades en el funcionament.  En el primer conveni, 12 alumnes van ser candidats a accedir al programa d'FP- Dual, i 5 d'ells s'han format al centre Villablanca durant el curs 2016-17. Tots ells es troben actualment treballant en algun servei a Villablanca.

La renovació del conveni permet que el proper curs 2017-18, 10 alumnes de l’IES Gaudí realitzin pràctiques laborals a Villablanca i seran els candidats d’entre els quals s’escollirà els alumnes que participaran de l’FP-Dual.

Aquesta modalitat permet que els alumnes facin part de la seva formació al centre de treball i, a canvi, reben una remuneració per la feina desenvolupada.

Temas

Comentarios

Lea También