L'OPINIÓ: El ganxet pintxo de la CUP i la seducció gastrònomica

Article d'Anton Tapias. 'La Tricolor, el Bombàs, el Tro, Quina explosió... són propostes culinàries que ens poden fer reflexionar'

19 mayo 2017 17:27 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Mai haurieu vist tantes estrelles per metre quadrat als bars més seductorament gastronòmics reusencs. Per obra i gràcia de la ruta de tapes més bella de totes les rutes que es fan i es desfan. La nostra estimadíssima Ganxet Pintxo omple de salivera el polièdric món de Reus amb un seguit de propostes culinàries que ens haurien defer reflexionar si deixem pair imaginació.

Les Taules, el nou espai de degustació del Colmado Giner que ens feia molta falta a Reus, ens proposa la Tricolor i m’arriba a l’estómac el record d’un republicanisme necessari i adient. No sabrem mai si el Secret de Vermuts Rofes sobre el Bombàs de l’As de Copes que hauria de tenir a la màniga l’ensopit Ajuntament serà la Galeta de temporada de l’Hotel NH o només la Flor de Tardor de la Fleca Restaurant 158.

Però en un saló municipal de plens on mai plega ningú, amb algunes notorietats municipals aferrades a la mamella pública, l’autèntic Tro de la Taberna de la Tronada ha estat l’Esclat d’Arrels-Espai Prioral per la retirada del respectat i admirat cupaire David Vidal. L’únic regidor capaç de destapar la feblesa d’unes autoritats a mig camí entre les dolces gominoles de la Roslena i la suau plastilina de cal Tomàs.

Quina explosió! del Mas de l’Àvia amb sentiments de nostàlgia i agraïment envers un entranyable reusenc que ha deixat els contaminats jardins de la política per tornar al seu jardí emocional.

Una actitud només comparable a la històrica i honesta retirada consistorial de Pepe Jofré,sortsament reconvertit en el magnífic president de l’entitat degana de Reus, i ho podrem celebrar tocant la Trompeta de la Pedrola del restaurant El Círcol escampant una espatarrant Sensació ibèrica de la cafeteria Daniel Salinas.

Es mereixen un parell de tapes amb el seu nom, reusenques i reusencs del meu cor.

Comentarios
Multimedia Diari