La 10ª edició del Hikari de Reus s’inaugura divendres amb un acte al Centre de Lectura

La cita, inspirada en els festivals d’estiu japonesos que reben el nom de natsu matsuri, tindrà lloc a la Palma, tot i que l’acte inaugural de la fira tindrà lloc al Centre de Lectura

27 agosto 2018 09:51 | Actualizado a 08 septiembre 2018 15:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’associació Amakuni organitza per al divendres 7 i el dissabte 8 de setembre la desena edició de la fira de cultura japonesa Hikari. 
La cita, inspirada en els festivals d’estiu japonesos que reben el nom de natsu matsuri, tindrà lloc a la Palma, tot i que l’acte inaugural de la fira tindrà lloc al Centre de Lectura. 

L’acte serà el divendres a les 18.30 h i anirà seguit d’un concert de música a càrrec d’Avec Plaisir Trio, al voltant de les 19.00 h, i una narració de contes de por japonesos a càrrec de Carme González, cap a les 20.00 h, sota el títol ‘Kwaidan, històries intrigants per a cors valents’. S’espera que tot plegat acabi al voltant de les 21.00 h.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Consolat General del Japó a Barcelona, l’Associació Amakuni i el projecte artístic Ressò de Japonisme. Centre de Lectura de Reus n’és col·laborador. 

A la fira, a la Palma, durant tot el cap de setmana, hi haurà una varietat d’estands, on es podrà degustar productes gastronòmics típics del Japó. També hi haurà productes comercials, culturals i d’oci, tot relacionat amb la cultura japonesa. Obrirà les seves portes d’11.30 h a 22.00 h, i l’entrada és gratuïta.

Comentarios
Multimedia Diari