La BSR versionarà cançons de pel·lícules al Cicle Música als Barris

L’acte es farà el 15 de setembre a la zona de Mas Vilanova, el dia 16 al barri Horts d’en Simó i el dia 22 al barri Fortuny

09 septiembre 2017 16:49 | Actualizado a 09 septiembre 2017 17:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Banda Simfònica de Reus (BSR) versionarà bandes sonores de diferents pel·lícules com ara Pretty Woman, Grease i Piratas del Caribe al Cicle Música als Barris, un acte que s’emmarca dins la programació de la capitalitat cultural que llueix la ciutat i que es durà a terme a tres barris diferents de Reus: Mas Vilanova, Horts d’en Simó i barri Fortuny. 

«La intenció és arribar a un tipus de públic pel qual no havíem tocat mai. Per això, hem apostat per un repertori conegut de produccions fílmiques conegudes. A més, de tornada de l’estiu es tracta d’un repertori fàcil de preparar i tocar amb poc temps que altres produccions més complexes», detalla el director de la Banda Simfònica de Reus, Joan Ramon Reverté. 

El dia de l’estrena serà el 15 de setembre i es durà a terme al carrer de l’Àliga de Reus de Mas Vilanova a les 20 hores. L’endemà el barri Horts d’en Simó acollirà a la plaça de la Sardana una altra sessió a partir de les 19 hores. Per coronar el cicle, el dia 22 de setembre es durà a terme a la plaça de Gabriel Ferrater a les 20 hores.

Les tres actuacions seran les primeres després d’assolir el 3r lloc al concurs mundial WMC 2017

L’agrupació musical estarà conformada per una cinquantena de músics, els quals potser minvaran la seixantena habitual per la tornada a les classes. «Ens col·locarem a l’inici del curs i molts s’hauran de preparar exàmens. No obstant això, el gruix de músics és força gran», valora Reverté. 

Veïns implicats

Un dels al·licients que qualifica de positius el líder de l’equip musical ha estat la implicació dels veïns amb aquest tipus d’iniciatives, ja que «s’esforcen per dur activitats diferents a llocs on fins ara no s’acostumaven a fer. 

Tot i que els orígens d’aquesta iniciativa ja els havíem projectat d’una manera diferent, creiem que el resultat actual beneficiarà als veïns de la ciutat, perquè se solidaritzen força i pretenen implementar l’oferta festiva de la ciutat. Que comptin amb nosaltres, s’agraeix moltíssim». 
Cal recordar que el passat mes de juliol, la Banda Simfònica va assolir el tercer lloc en el concurs mundial WMC 2017, el qual es va dur a terme a Kerkrade (Holanda). 

La Banda Simfònica es va crear l’any 2007 amb l’esperit d’esdevenir un punt de trobada en els quals alumnes i exalumnes de la ciutat i músics d’altres entitats i poblacions dels voltants mostressin la seva destresa amb els diferents instruments d’una banda simfònica. 

Comentarios
Multimedia Diari