La Banda Simfònica de Reus oferirà el concert d'Any Nou al Teatre Bartrina

La Banda Simfònica de Reus oferirà el concert d'Any Nou al Teatre Bartrina

19 mayo 2017 23:51 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Banda Simfònica de Reus oferirà el dissabte 3 de gener el tradicional concert d’Any Nou al Teatre Bartrina (21 hores). ‘En clau de Pop&Rock’ és la proposta que presentarà la formació i amb la que commemorarà l’aniversari de la seva primera actuació.

La proposta de concert que presenta aquest any la Banda Simfònica, amb el seu director titular Joan Ramon Reverté Reverté al davant, s’escapa molt dels estàndards dels concerts d’Any Nou que ha ofert en anys anteriors. Els pasdobles, marxes o polques deixen pas a un recorregut per grans mites del pop i rock de les darreres dècades. Els músics interpretaran, arranjades per a banda, temes de grups i artistes de les darreres quatre dècades com Blues Brother, Mecano, Queen, One Direction, etc.

Aquesta edició del concert d’Any Nou també comptarà amb l’actuació del cantautor de Camarles Joan Rovira (guitarra i veu). El músic oferirà dues obres del seu repertori més recent. El preu de les entrades del concert és de 8 euros (3 euros per als socis). La durada aproximada serà de 70 minuts.

Programació 2015

En el transcurs del concert d’Any Nou, la Banda Simfònica de Reus també farà públics els projectes per a l’any 2015 que inclouen activitats musicals i ciutadanes en àrees que la BSR no ha explorat fins ara. D’altra banda també es donaran a conèixer els noms de les bandes que participaran en una nova edició de cicle ‘Reus a 4 bandes’ i, com a projecte estrella de la Banda Simfònica, la presència com a convidat-resident d’un director i compositor estranger.

Comentarios
Multimedia Diari