La CUP defineix d’«il·legal» el tall d’aigua als okupes

Reacciona al cas del carrer Sant Magí i demanarà un consell extraordinari per conèixer els protocols d’Aigües de Reus i Serveis Socials

28 julio 2020 07:40 | Actualizado a 02 agosto 2020 14:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) també ha reaccionat a la informació del Diari del passat dijous, on s’explicava un cas en què l’empresa municipal Aigües de Reus havia tallat el subministrament d’aigua en un bloc d’okupes del carrer Sant Magí, on hi viuen dotze famílies amb menors al càrrec.

En aquest cas, la Cup Reus ha titllat «d’extremadament greu» el cas i ha alertat del perill que «s’hagi fet en situació de pandèmia global, en ple estiu i a famílies amb menors a càrrec». Com a resposta, el regidor Edgar Fernàndez, demanarà la convocatòria d’un consell d’administració extraordinari per tractar els protocols que s’estan seguint, tant de l’empresa municipal d’aigües com de Serveis Socials.

En aquest sentit el cupaire recrimina a Serveis Socials que «no s’estigui oferint una alternativa i un pla de treball social a les famílies». Fernàndez també ha carregat contra l’empresa Aigües de Reus per «no informar a l’àrea de benestar social» i efectuar el tall sense previ avís: «No entenem de què ens serveix tenir una empresa municipal d’aigües si no és per garantir els drets de les persones més vulnerables», ha exclamat.

Revisió dels protocols

Els cupaires asseguren que demanaran fer una revisió dels protocols que se segueixen des de l’empresa municipal i des de Serveis Socials per comprovar quins protocols «han fallat i, si convé, elaborar uns protocols nous».

Comentarios
Multimedia Diari