La Caixa aportarà 100.000 ==euro== a la Capital de la Cultura Catalana com a mecenes

19 mayo 2017 16:41 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Reus i l’Obra Social ‘la Caixa’ van signar ahir el conveni que formalitza la col·laboració de ‘la Caixa’ amb els actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 en qualitat de mecenes. Aquesta categoria de col·laborador és la principal dins les possibilitats de patrocini i suport que es poden aportar a aquest esdeveniment cultural. L’alcalde Carles Pellicer va agrair al director territorial de CaixaBank a Catalunya Jaume Masana la implicació de l’Obra Social ‘la Caixa en l’organització d’aquest esdeveniment, un suport que es traduirà en una aportació de 100.000 euros que es destinaran a diferents propostes previstes durant l’any a Reus.

Amb més de 80 projectes confirmats i una previsió d’arribar a més de 200, que es desenvoluparan durant tot aquest any, la capital del Baix Camp va donar a conèixer dilluns passat la programació de la Capital de la Cultura Catalana 2017.

La cerimònia inaugural de la capitalitat cultural de Reus està prevista el pròxim 28 de gener, a les 18 hores, al Teatre Fortuny de Reus, després del qual es portarà a terme l’espectacle inaugural a la plaça del Mercadal.

Comentarios
Multimedia Diari