Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Cambra de Comerç de Reus ha format i inserit al mercat laboral prop de 500 joves

A través del programa PICE, l’entitat cameral posa en contacte els participants amb les empreses que han d‘ampliar plantilla

 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els darrers alumnes que han rebut el diploma, ahir a la Cambra de Comerç de Reus. Foto: Cambra de Comerç de Reus

Els darrers alumnes que han rebut el diploma, ahir a la Cambra de Comerç de Reus. Foto: Cambra de Comerç de Reus

La Cambra de Comerç de Reus continua treballant en la línia de formar i també inserir als joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil d’orientació d’integració laboral que ofereix la corporació. Hores d’ara, comptabilitzant els resultats de l’any passat, prop de cinc-cents joves d’entre 16 i 29 anys s’han integrat al mercat de treball obtenint una qualificació professional que els capacita per incorporar-se al mercat del treball. A més la Cambra posa en contacte als participants amb les empreses que necessiten ampliar plantilla, formant els joves a mida del lloc de treball.

Precisament aquest dilluns, en un acte realitzat a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Reus, s'han lliurat els diplomes a la seixantena d’alumnes que han finalitzat els itineraris professionals vinculats, en aquest cas, a caixer reposador, cambrer barman i operador de magatzem. 

Els darrers itineraris laborals han estat caixer reposador, cambrer i operador de magatzem

El pla d’acció de Garantia Juvenil de la Cambra de Reus forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que, dissenyat i executat per les Cambres de Comerç, s’integra en el conjunt d’accions del Sistema de Garantia Juvenil que està promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social del govern central i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). 

El programa, dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys que, independentment de la tipologia d’estudis cursats, no estiguin en aquest moment ni estudiant ni treballant, inclou la realització d’un itinerari formatiu i un servei d’acompanyament i orientació laboral.

Comentarios

Lea También