La Cambra de Comerç de Reus reclama solucions ‘urgents’ davant la foscor de la T-11

L'ens lamenta que la falta d’il·luminació és un problema ‘greu’ i posa de relleu el perill que suposa per a la seguretat. Ha enviat cartes al Govern perquè prengui mesures

04 septiembre 2017 17:59 | Actualizado a 04 septiembre 2017 18:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La foscor amb la qual es veuen obligats a circular els vehicles per la variant de la T-11 i la que connecta amb la C-14, al seu pas per Reus, és un problema de llarg recorregut. I la solució no acaba d’arribar mai. Per això, la Cambra de Comerç de Reus ha demanat al Ministeri de Foment que acceleri la reparació de la il·luminació de la Variant de Reus. Ha enviat cartes al director General de Carreteres, Jorge Urrecho, i al subdelegat del govern central a la demarcació, Jordi Sierra.

Aquesta important via de comunicació es veu afectada sovint per robatoris de cable de coure

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, vol subratllar la necessitat de resoldre, de manera urgent, aquesta mancança, especialment per qüestions de seguretat. «Una via d’aquesta importància, amb la densitat de trànsit que registra i amb interseccions tan concorregudes com són les carreteres d’Alcolea, Salou, Bellissens, Tarragona o Montblanc no pot tenir aquestes deficiències en la il·luminació», apunta Sanromà. I afegeix: «Hi ha en joc la seguretat de milers d’automobilistes que circulen diàriament per aquesta carretera». 

Sanromà també alerta del perill que suposa la situació en un punt estratègic com és «l’enllaç de l’aeroport de Reus amb la carretera de Tarragona que en aquestes dates registra un notable augment de circulació de vehicles, especialment de transport públic». Un altre punt crític és el que uneix la carretera de Misericòrdia amb el polígon Agro Reus, un dels eixos empresarials de la zona on es registra una gran circulació de vehicles pesants i que està «completament a les fosques», lamenten.

'No pot ser que el resident o el visitant arribi per carretera a Reus enmig de la foscúria", lamenta Sanromà

Però al marge de la seguretat, el president de la Cambra vol subratllar la vessant estètica d’aquesta avaria. «No pot ser que el resident o el visitant arribi per carretera a Reus enmig de la foscúria. Més d’un deu pensar que s’ha posat a la gola del llop». Per tot plegat Sanromà ha demanat al Ministeri celeritat a l’hora de restablir, en la seva totalitat, la il·luminació de la variant.

Comentarios
Multimedia Diari