La Cambra de Comerç de Reus s’estén i obre la primera oficina descentralitzada al Priorat

El nou espai, ubicat al Consell Comarcal, permetrà que els empresaris de la zona rebin assessorament sense haver de traslladar-se a Reus

09 enero 2020 18:14 | Actualizado a 13 enero 2020 11:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els empresaris del Priorat que vulguin rebre els serveis de la Cambra de Comerç ja no caldrà que es desplacin fins a Reus, sinó que ho podran fer a les mateixes dependències del Consell Comarcal del Priorat. I és que l’ens cameral acaba d’inaugurar la seva primera oficina descentralitzada al territori, del total de quatre previstes: Terra Alta, Ribera d’Ebre i Conca de Barberà. «L’objectiu és donar facilitats als empresaris, que disposin d’un servei proper i, així, donar més agilitat», ha explicat aquest matí el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, durant l’obertura d’aquest nou espai, ubicat a les dependències del Consell Comarcal prioratí, al número 1 de la plaça de la Quartera.

El servei estarà disponible un dia a la setmana (els dimarts), en horari que encara està per concretar. La falsetana Núria Borràs serà l’encarregada d’atendre els empresaris interessats i, posteriorment, també serà qui es desplaçarà a les futures oficines descentralitzades que s’obriran a les tres comarques restants per oferir el mateix servei, convertint-se, així, en la representant al territori de la Cambra de Reus. 
«Ens volem apropar al territori», detalla Marta Domènech, delegada territorial del Priorat a la Cambra. De fet, Jordi Just recorda que aquesta és l’actual prioritat de l’ens. «És per aquest motiu que és una satisfacció que avui s’inauguri aquesta oficina que permet fer extensible la Cambra al territori», ha afegit el president cameral.

L’obertura d’aquesta primera oficina descentralitzada és fruit de la roda de contactes que, el passat mes de setembre, va iniciar la Cambra amb els diferents Consells Comarcals. La primera trobada va ser, precisament, amb l’ens supramunicipal del Priorat. Posteriorment, la Junta de Govern del Consell Comarcal va aprovar el conveni en el que es preveia l’obertura d’aquest nou espai. Un conveni que es va signar ahir al matí per part del president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, Jordi Just; i  el conseller d’Empresa del Consell Comarcal del Priorat, Lluís del Arca. El president del Consell Comarcal, Xavier Gràcia, estava previst que assistís a l’acte, però finalment es va haver d’excusar.

La previsió és que el despatx, ubicat a la primera planta de la seu comarcal, obri portes per primer cop als empresaris de la comarca la setmana que ve.

Tres comarques més

L’ens cameral ja ha iniciat la seva extensió física pel territori. El Priorat ha sigut la primera comarca en fer-se realitat, però encara en faltaran tres. Es tracta de la Terra Alta, Ribera d’Ebre i la Conca de Barberà. La Cambra ja s’ha reunit, en els darrers mesos, amb els consells comarcals i ara faltarà concretar quan es posa en marxa aquesta iniciativa. Un pas definitiu que es preveu que es faci en les properes setmanes en els tres casos.

Comentarios
Multimedia Diari