La Cobla Reus Jove convida a gaudir de la sardana i la música

L’agrupació musical comparteix a YouTube vídeos i sardanes dels concerts dels últims 30 dies

25 marzo 2020 18:40 | Actualizado a 25 marzo 2020 19:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Cobla Reus Jove, dirigida per Francesc Gregori, durant tot l’any treballa i comparteix la música per a cobla i sardanes amb el públic. En els darrers anys, fins i tot ha donat un pas més i s’ha fusionat amb orquestra simfònica, jazz, saxo i amb el grup Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, sense oblidar l’acompanyament musical que fa dels elements del seguici i les Festes Majors.

Ara, com que no poden oferir en directe la música, s’han sumat a la iniciativa #TheShowMustGoOn iniciada pel Teatre Lliure, i comparteixen vídeos de sardanes i música per a cobla dels concerts que han fet aquests últims 30 dies a través del seu canal de YouTube de manera lliure i gratuïta (www.youtube.com/user/reusjove).

Entre les actuacions que es poden veure hi ha el Concert d’aniversaris realitzat el 16 de febrer al Bràvium Teatre de Reus. Un concert que engloba diverses efemèrides com el centenari del naixement dels compositors Fèlix Martínez i Comín i Joan Andreu i Garriga; el 150è aniversari del naixement d’en Josep Vicens, Agustí Cervera i Josep Gols; el 125è aniversari del mestre Eduard Toldrà o els 50 anys de la mort de Robert Gerhard, entre d’altres.

També es pot veure el vídeo del concert Sardana és femení, que van oferir el passat 7 de març al Centre Cívic del Pla de Santa Maria, un homenatge a la dona compositora, directora i música, i a les obres escrites per a dones.

Així doncs, aquesta serà la única manera de ballar i escoltar sardanes, perquè de moment han suspès o ajornat tots els actes que tenien previstos fins al 18 d’abril.

Comentarios
Multimedia Diari