La Confiteria Padreny de Reus estrena un espai de cafeteria

Els orígens del negoci es remunten al 1815, amb Josep Padreny al capdavant. Avui Glòria Vicheto, sisena generació rere el taulell, continua amb una filosofia fidel a l’artesania i la qualitat

21 junio 2019 06:40 | Actualizado a 24 junio 2019 16:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Glòria Vicheto Capdevila està al capdavant de la Confiteria Padreny de Reus, al carrer de l’Hospital. Pertany a la sisena generació a càrrec del negoci. La primera va ser l’àvia de la seva besàvia.

Com van ser els inicis del negoci reusenc?

Tot va començar el 1815 amb Josep Padreny, qui va tenir la idea de dedicar-se a l’elaboració de productes de pastisseria a la capital del Baix Camp. El primer obrador, de fet, es va instal·lar a unes golfes d’una casa al carrer Montserrat. És molt a prop de l’actual emplaçament de la botiga i l’obrador.

Què us fa diferents?

Bàsicament busquem la qualitat en les matèries primeres i procurem lliurar, segons la demanda dels clients, els productes el màxim d’acabats de fer possible. Creiem que cada negoci, en aquest cas dedicat a la pastisseria, té un segell i una forma de fer que el defineix. Són molt populars els nostres panellets, la coca amb cireres, les mones de Pasqua, el Menjablanc i el torró de rovell cremat, entre altres. D’altra banda, també pensem que s’ha d’innovar sempre. Per això, fa prop d’un any, vam decidir reformar l’interior de l’establiment, tot afegint l’espai del local contigu a la botiga. Hem guanyat 32 metres quadrats. Allà s’hi ha encabit un espai de cafeteria, que tindrà la mateixa filosofia de la pastisseria. Amb aquest canvi, volem sorprendre i actualitzar-nos. A banda d’oferir productes elaborats al negoci, també hi afegirem d’altres com cafès, sucs, refrescos, entrepans, etc. Tot sense perdre de vista l’artesania que ens caracteritza, per descomptat.

Quin perfil de clients tenen?

De tota mena. És una franja de clients molt àmplia i de totes les edats. Molts ho són de tota la vida i tornen perquè el tracte i els productes els agraden. D’altra banda, en rebem també diversos turistes.

Quina és la vostra filosofia de negoci?

Buscar la qualitat del producte i adaptar-nos tant a les peticions del client com a les novetats del sector. Com? Amb un producte únic.

Què us aporta BBVA?

Ens transmet seguretat i ens ofereix totes les facilitats del món, sigui en matèria de préstec o qualsevol altra gestió. L’experiència ha estat òptima. En l’aspecte tecnològic, també suposa un gran ajut, ja que a través de l’aplicació per a mòbil, podem consultar els moviments bancaris, demanar hora al gestor o fer una transferència còmodament.

Comentarios
Multimedia Diari