Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus lliurarà les firmes per al baixador de Bellissens

La Federació de Veïns farà entrega dels suports recollits al subdelegat del Govern a Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Pere Ferré

FOTO: Pere Ferré


La Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) va acordar en el transcurs de la passada assemblea, celebrada la setmana passada, fer entrega al subdelegat del Govern de Tarragona, Joan Sabaté, el conjunt de signatures recollides durant els darrers mesos per reclamar la instal·lació del baixador de Bellissens. 

La intenció de la FAVR es lliurar els suports el pròxim 10 de febrer als mateixos terrenys on s’hauria de construir el baixador, al costat de la Biblioteca Municipal Pere Anguera. D’altra banda, i en relació a la campanya referent a la pobresa energètica, la FAVR també entregarà les signatures al Síndic Municipal de Greuges. 

Eleccions el mes de febrer
Durant l’assemblea veïnal, també es va aprovar la convocatòria de les eleccions per escollir una nova junta directiva. Les votacions tindran lloc el dia 26 de febrer, a les 19.30 hores, a les dependències del Centre Cívic Ponent. 

A través d’un comunicat enviat ahir mateix es va assegurar que «un cop convocades les eleccions i aprovats els contes i la gestió de l’actual junta, aquesta passa a exercir en funcions fins al nomenament de la propera junta directiva». 

Temas

Comentarios

Lea También