La Festa de la Gent Gran de Reus estrena format amb actuacions al Mercadal

El primer dia de programació s’ha completat amb un esmorzar I un vermut solidaris a la mateixa plaça del Mercadal, a favor del Banc dels Aliments.

29 mayo 2017 15:10 | Actualizado a 27 noviembre 2017 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Festa de la Gent Gran de Reus, que enguany estrena format amb activitats en diferents punts de la ciutat i al llarg de tota la setmana, ha iniciat aquest dilluns, 29 de maig la programació amb una exhibició de balls i actuacions de les diferents entitats. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i les regidores de Participació, Ciutadania i Transparència; i de Benestar Social, Montserrat Flores I Montserrat Vilella, han assistit a la celebració.

La Festa de la Gent Gran, organitzada per la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, és un reconeixement anual a les persones grans de la ciutat —en especial als membres de les entitats d’aquest col·lectiu i als usuaris dels casals, els municipals i els de la Generalitat—, alhora que és una oportunitat per donar a conèixer, en un ambient festiu i de lleure, les activitats habituals que es fan al llarg del curs als casals de la gent gran: ball, gimnàstica, cant, etc…

El primer dia de programació s’ha completat amb un esmorzar I un vermut solidaris a la mateixa plaça del Mercadal, a favor del Banc dels Aliments.

La programació de la festa gira a l’entorn de la gent gran activa com a tema central. Es dóna continuïtat així al fil argumental que s’ha portat a debat dels consells municipals d’Infants i de Joves, i que la regidoria promou als casals municipals per tal de fomenta l’envelliment actiu de la població.

Les activitats recollides al programa de la Festa de la Gent Gran fins el 2 de juny són les següents:

Dimarts, 30 de maig

Al Mas Abelló (c/Mas Carpa, 4): a les 9 hores, campionat de petanca i bitlles; i a les 12 hores, entrega de trofeus

Al Casal de Gent Gran de Reus II (Riera d’Aragó, 11), a les 16 hores, campionat de botifarra i dòmino; i a les 19 hores, entrega de trofeus

Dimecres, 31 de maig

A la Sala Santa Llúcia (Raval de Robuster, 34), a les 17 hores, benvinguda als assistents. Cant de les corals: Cor Alegria i Espai 'la Caixa'. Homenatge a les persones més grans de la ciutat. Xerrada a càrrec de la Dra. Ester Martínez sobre 'Gent gran, gent activa'.

Dijous, 1 de juny

Al Pavelló Olímpic Municipal (Carrer de Mallorca, 1): a les 12 hores, tastet de balls; a les 13.30 hores, ballada de sardanes; a les 14 hores, dinar; i a les 16 hores, ball d’envelat per a tothom amb l’orquestra Jamaica.

Divendes, 2 de juny

A les 11.00 hores_ : Visita cultural guiada per a la gent gran a l’Institut Pere Mata i a la Bòvila Sugranyes amb inscripció prèvia trucant al 977 010 029 (Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència)

Al Centre Cívic Migjorn, a les 18.00h, representació teatral del Casal Municipal de la Gent Gran Districte V; i a les 20.00h, cloenda

 

Comentarios
Multimedia Diari