Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Societat

La Festa de la Gent Gran de Reus estrena format amb actuacions al Mercadal

El primer dia de programació s’ha completat amb un esmorzar I un vermut solidaris a la mateixa plaça del Mercadal, a favor del Banc dels Aliments.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Alguns dels participants en els balls de la Festa de la Gent Gran al Mercadal de Reus.

Alguns dels participants en els balls de la Festa de la Gent Gran al Mercadal de Reus. Alfredo González

Els balls han omplert la plaça de l'Ajuntament de Reus

Els balls han omplert la plaça de l'Ajuntament de Reus Alfredo González

Un moment de l'esmorzar popular solidari que s'ha fet al Mercadal.

Un moment de l'esmorzar popular solidari que s'ha fet al Mercadal. Alfredo González

Tres avis esmorzant a la Plaça del Mercadal.

Tres avis esmorzant a la Plaça del Mercadal. Alfredo González

Els balls han reunit nombrós públic.

Els balls han reunit nombrós públic.

La Festa de la Gent Gran de Reus, que enguany estrena format amb activitats en diferents punts de la ciutat i al llarg de tota la setmana, ha iniciat aquest dilluns, 29 de maig la programació amb una exhibició de balls i actuacions de les diferents entitats. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i les regidores de Participació, Ciutadania i Transparència; i de Benestar Social, Montserrat Flores I Montserrat Vilella, han assistit a la celebració.

La Festa de la Gent Gran, organitzada per la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, és un reconeixement anual a les persones grans de la ciutat —en especial als membres de les entitats d’aquest col·lectiu i als usuaris dels casals, els municipals i els de la Generalitat—, alhora que és una oportunitat per donar a conèixer, en un ambient festiu i de lleure, les activitats habituals que es fan al llarg del curs als casals de la gent gran: ball, gimnàstica, cant, etc…

El primer dia de programació s’ha completat amb un esmorzar I un vermut solidaris a la mateixa plaça del Mercadal, a favor del Banc dels Aliments.

La programació de la festa gira a l’entorn de la gent gran activa com a tema central. Es dóna continuïtat així al fil argumental que s’ha portat a debat dels consells municipals d’Infants i de Joves, i que la regidoria promou als casals municipals per tal de fomenta l’envelliment actiu de la població.

Les activitats recollides al programa de la Festa de la Gent Gran fins el 2 de juny són les següents:

Dimarts, 30 de maig

Al Mas Abelló (c/Mas Carpa, 4): a les 9 hores, campionat de petanca i bitlles; i a les 12 hores, entrega de trofeus

Al Casal de Gent Gran de Reus II (Riera d’Aragó, 11), a les 16 hores, campionat de botifarra i dòmino; i a les 19 hores, entrega de trofeus

Dimecres, 31 de maig

A la Sala Santa Llúcia (Raval de Robuster, 34), a les 17 hores, benvinguda als assistents. Cant de les corals: Cor Alegria i Espai 'la Caixa'. Homenatge a les persones més grans de la ciutat. Xerrada a càrrec de la Dra. Ester Martínez sobre 'Gent gran, gent activa'.

Dijous, 1 de juny

Al Pavelló Olímpic Municipal (Carrer de Mallorca, 1): a les 12 hores, tastet de balls; a les 13.30 hores, ballada de sardanes; a les 14 hores, dinar; i a les 16 hores, ball d’envelat per a tothom amb l’orquestra Jamaica.

Divendes, 2 de juny

A les 11.00 hores_ : Visita cultural guiada per a la gent gran a l’Institut Pere Mata i a la Bòvila Sugranyes amb inscripció prèvia trucant al 977 010 029 (Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència)

Al Centre Cívic Migjorn, a les 18.00h, representació teatral del Casal Municipal de la Gent Gran Districte V; i a les 20.00h, cloenda

Temas

Comentarios

Lea También