La Festa de la Primavera Vintage de Reus s'estrena amb 154 participants

Torna la dècada dels 50 i 60 a Reus, del 28 d´abril a l´1 de maig, amb activitats lligades a l´oci i el comerç amb el suport d´entitats

19 mayo 2017 19:33 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

S’acosta una temporada per gaudir de gloriosos temps passats i per delectar-se d’experiències gairebé estiuenques d’estètica llampant. I és que del 28 d’abril a l’1 de maig, Reus acollirà la Festa de la Primavera Vintage. Una nova activitat promocional creada a partir de la fusió de la iniciativa Festa Vintage, organitzada per l’Agència Reus Promoció –que mostra les últimes tendències de moda de primavera i estiu– i que dóna suport a la ja creada Festa de la Primavera, de l’associació comercial El Tomb de Reus –la qual farà tres anys enguany–. «Pretenem oferir un assortiment d’activitats ambientades a l’època de finals dels anys 1950 i principis del 1960, perquè volem celebrar la primavera i dinamitzar la ciutat», va anunciar ahir dilluns la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles.

La celebració comptarà amb una cooperació fornida de diferents grups i entitats de la ciutat com ara Unió de Botiguers, El Tomb de Reus, la Cambra de Comerç, el Passeig comercial El Pallol i l’Eix comercial Prim Sunyer. La regidora també va destacar que «es gaudiria d’un gran nombre d’actuacions a diversos punts de la ciutat, on hi haurà caravanes de menjar vintage, fins i tot espectacles de màgia i dansa». La Festa de la Primavera Vintage s’estrena amb 145 establiments participants, dels quals «74 participaran activament», va destacar la presidenta d’El Tomb de Reus, Gemma Molné. «Les botigues lluiran uns aparadors de temàtica vintage amb vinils i flors identificatives amb la festa primaveral». Pel que fa als detalls que es mantenien de la Festa de la Primavera, Molné va especificar que «seguirem realitzant les poesies als aparadors, una tasca que hem fet conjuntament amb el suport del Centre de Lectura».

 

Grans tiberis i música

Les activitats programades es repartiran en cinc punts estratègics de Reus: la plaça de la Llibertat, la plaça del Mercadal, la plaça Evarist Fàbregas, el passeig Prim i els carrers del centre de la ciutat. Més concretament i pel que fa a la plaça de la Llibertat, dijous 28 d’abril, a partir de les 17 hores fins diumenge, 1 de maig –a les 16 hores–, s’instal·laran 18 food trucks amb caravanes vintage, on tots els visitants podran fer un mos o bé sopar. «També hi haurà zones de pícnic a la mateixa plaça i ambientació musical amb grups de música a la ciutat», va detallarCaelles. El Mercadal també disposarà d’un gran escenari aquest divendres 29 i de diferents actuacions de dansa i exhibicions de ball dels 60. Aquest dissabte 30, al passeig Prim, hi hauran cotxes i motos dels 50 i 60, al tram inferior a partir del carrer Mare Moles.

Comentarios
Multimedia Diari