La Festa del Vermut de Reus vol servir més de 3.000 degustacions

Se celebrarà aquest dissabte a la plaça del Mercadal on es podrà degustar un vermut, patates i olives per 1 euro cadascun

19 mayo 2017 22:33 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Torna la ‘Vermutada popular’ però enguany ho fa amb un nou nom: la ‘Festa del Vermut’. Els amants d’aquest vi aromatitzat però no hauran de patir perquè el certamen, que se celebrarà aquest dissabte dia 20 de juny, tindrà la mateixa essència que els altres anys.

Organitzada pels Amics el Vermut de Reus i Comarca i amb l’objectiu de promocionar aquest producte tan genuí de la ciutat i projectar el nom de Reus a l’exterior, la Festa del Vermut pretén superar les 3.000 degustacions que es van servir l’edició passada. Així ho han explicat els impulsors durant la presentació del certamen al Museu del Vermut que ha comptat amb la presència de la nova responsable de l’Agència de Promoció, Montserrat Caelles, que ahir va assistir al seu primer acte.

 

Fer el vermut a la Mercadal

La plaça del Mercadal es convertirà un altre cop en el centre neuràlgic del Vermut de Reus a partir de les 12 del migdia quan ja es podrà començar a gaudir d’aquesta festa.

Al centre de la plaça s’instal·laran les barres on es podrà degustar el vermut de la marca Miró, -patrocinador de l’acte-, les patates Laurie de Reus i les olives la Masrojana del MasRoig de la comarca del Priorat. Cadascun d’aquests elements costarà un euro, i per tant, hi haurà l’opció de comprar-los per separat o bé tot el pack.

A més, al voltant de tota la plaça s’ubicaran diferents tines amb tendals on el públic s’hi podrà situar per fer el vermut amb comoditat. Tenint en compte la calor i el sol que ha caigut en les passades edicions, enguany, els promotors han millorat el muntatge i incrementaran el nombre de para-sols instal·lats per crear més espais d’ombra.

Com és habitual, la vermutada comptarà amb actuacions musicals per amenitzar la jornada. En aquesta ocasió aniran a càrrec del grup Bandsonats de Reus que actuaran a partir de les 12 del migdia quan arrancarà la festa i al voltant de les 13:00 hores serà el torn de Batukats del Bolet, un grup de batucada.

Els Amics del Vermut de Reus també atorgaran la distinció de Vermuter a l’any i aquesta edició serà per Josep Baiges. D’altra banda, l’entitat mereixedora del premi serà la que encapçalen les Portadores de la Mulassa que enguany arriba als 290 anys.

Aquest és el quart any que es duu a terme la Festa del Vermut que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus i l’Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari