La Fira Camins d'FP reuneix l'oferta de formació professional del Camp

El certamen se celebrarà avui i demà a firaReus. Comptarà amb 34 expositors i preveu superar els 1.000 visitants

19 mayo 2017 15:45 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El món de la formació professional es dóna cita avui i demà a firaReus. Ho fa de la mà de la tercera Fira de Formació Professional Camins d’FP, que enguany amplia l’abast territorial i comptarà amb l’oferta de formació professionalitzadora que s’imparteix al conjunt del Camp de Tarragona. L’objectiu de la fira és apropar-la als futurs estudiants, a les empreses i a la ciutadania en general, així com donar a conèixer el nivell de qualitat amb què es treballa des dels centres. La inauguració tindrà lloc aquest matí, a les 10 hores, al Foyer Marià Fortuny, però el certamen té l’entrada lliure els dos dies, en horari de 9 a 18 h.


Sessions tècniques d’experts
Entre les novetats d’aquesta edició destaquen les sessions que complementaran l’esdeveniment: sessions tècniques d’experts sobre noves professions, mobilitat internacional, dades d’inserció de l’FP; sessions d’orientació acadèmica i d’emprenedoria social; una taula d’experiències d’exalumnes i dues taules amb empreses.

Les taules d’empreses, concretament, tindran lloc els dos dies en horari de 16 a 17.30 h. La seva finalitat és donar a conèixer experiències en formació de més d’una quinzena d’empreses de diferents sectors professionals i obrir un espai de debat entorn de la formació professional existent al Camp.

La fira també oferirà una programació de tallers de mitja hora de diverses especialitats formatives a càrrec de l’alumnat dels centres expositors. Es podran veure demostracions de cocteleria, perruqueria, aparadorisme, reanimació DEA, balls, activitats esportives, pràctica de serra mecànica i dinàmiques de grup, entre altres.

Camins d’FP compta enguany amb 34 expositors i la previsió de l’organització és superar els 1.000 visitants. Participen en l’organització diverses entitats: els ajuntaments de Tarragona, Valls, el Vendrell i Montblanc, la Cambra de Comerç de Reus, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Àrea d’Ensenyament i Política lingüística de l’Ajuntament de Reus i Mas Carandell, i per primera vegada comptarà amb el patrocini de l’empresa Sorigué.

Comentarios
Multimedia Diari