Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Fira Camins d'FP reuneix l'oferta de formació professional del Camp

El certamen se celebrarà avui i demà a firaReus. Comptarà amb 34 expositors i preveu superar els 1.000 visitants

Redacció

Whatsapp
Un moment de l´edició passada d´aquesta fira sobre formació professionalitzadora. FOTO: A. GONZÁLEZ/DT

Un moment de l´edició passada d´aquesta fira sobre formació professionalitzadora. FOTO: A. GONZÁLEZ/DT

El món de la formació professional es dóna cita avui i demà a firaReus. Ho fa de la mà de la tercera Fira de Formació Professional Camins d’FP, que enguany amplia l’abast territorial i comptarà amb l’oferta de formació professionalitzadora que s’imparteix al conjunt del Camp de Tarragona. L’objectiu de la fira és apropar-la als futurs estudiants, a les empreses i a la ciutadania en general, així com donar a conèixer el nivell de qualitat amb què es treballa des dels centres. La inauguració tindrà lloc aquest matí, a les 10 hores, al Foyer Marià Fortuny, però el certamen té l’entrada lliure els dos dies, en horari de 9 a 18 h.


Sessions tècniques d’experts
Entre les novetats d’aquesta edició destaquen les sessions que complementaran l’esdeveniment: sessions tècniques d’experts sobre noves professions, mobilitat internacional, dades d’inserció de l’FP; sessions d’orientació acadèmica i d’emprenedoria social; una taula d’experiències d’exalumnes i dues taules amb empreses.

Les taules d’empreses, concretament, tindran lloc els dos dies en horari de 16 a 17.30 h. La seva finalitat és donar a conèixer experiències en formació de més d’una quinzena d’empreses de diferents sectors professionals i obrir un espai de debat entorn de la formació professional existent al Camp.

La fira també oferirà una programació de tallers de mitja hora de diverses especialitats formatives a càrrec de l’alumnat dels centres expositors. Es podran veure demostracions de cocteleria, perruqueria, aparadorisme, reanimació DEA, balls, activitats esportives, pràctica de serra mecànica i dinàmiques de grup, entre altres.

Camins d’FP compta enguany amb 34 expositors i la previsió de l’organització és superar els 1.000 visitants. Participen en l’organització diverses entitats: els ajuntaments de Tarragona, Valls, el Vendrell i Montblanc, la Cambra de Comerç de Reus, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Àrea d’Ensenyament i Política lingüística de l’Ajuntament de Reus i Mas Carandell, i per primera vegada comptarà amb el patrocini de l’empresa Sorigué.

Temas

  • REUS

Lea También