Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Fira Centre Comercial de Reus, camp de batalla per als robots

L’activitat es durà a terme els dies 1 i 2 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp

El robots seran els protagonistes en pocs dies a la planta segona de La Fira Centre Comercial. Els dies 1 i 2 de setembre, tots els joves dels 14 als 25 anys podran participar en competicions en les quals podran guanyar vals de consum per als comerços de restauració. 

La primera alternativa seran els Robofighters, robots lluitadors cos a cos que mouran, a través d’un comandament i uns sensors de moviment, els dos participants de cada ronda. L’objectiu serà fer caure al robot contrincant fins a deixar-lo KO. La segona opció seran les Combat Spider, unes aranyes robotitzades i dirigides amb un ràdio control que disparen a través d’uns raigs làsers allí on s’enfoca. 

El guanyador de cada competició obtindrà un val de 50 euros de descompte per als restaurants ubicats a la planta segona de La Fira Centre Comercial. Les competicions de robots es faran els dos dies, 1 i 2 de setembre, d’11 a 14 h i de 15 a 20 h. 

La intenció dels responsables del centre comercial gestionat per Merlin Properties és aportar encara més diversió als més joves i al públic familiar que visita l’espai.

Temas

Comentarios

Lea También