La Fira de Sant Jaume torna al Parc de la Festa amb una vintena d'actes

El certamen torna al seu emplaçament habitual, després de celebrar-se a la Firade Reus durant els darrers anys

19 mayo 2017 22:15 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’emblemàtica Fira de Sant Jaume se celebrarà aquest cap de setmana al Parc de la Festa, després que els darrers anys s’hagués traslladat al recinte de la Fira de Reus. L’última adequació de la llicència del Parc de la Festa, que permet que aquest espai pugui acollir actes regularment i sense demanar autorització expressa, fa possible que la celebració torni doncs al seu emplaçament habitual. L’edició d’enguany, que se celebrarà entre el 24 i el 26 de juliol, comptarà amb la 20a Fira del Cavall i servirà per donar a conèixer les diferents modalitats eqüestres i oferir al públic un seguit d’activitats relacionades amb la figura del cavall. Activitats com la prova de ‘Marathons’ –una prova física de cavall amb carruatge–, el concurs territorial de salt d’obstacles o el concurs de doma clàssica destaquen al programa.

A banda d’aquestes competicions, les nits de divendres i dissabte, a partir de les 23 h, i el diumenge, a partir de les 22.30 h, el públic reusenc podrà gaudir de l’espectacle eqüestre Free Style Horse Show a càrrec de la companyia romanesa Bio Miron Bococi. De fet, el president de l’AACCT, Enric Espasa ha remarcat que aquest espectacle «és un dels actes més destacats del certamen, ja que s’efectuarà una combinació de llum i fum que donarà més valor a l’exhibició». L’espectacle mostrarà diferents modalitats eqüestres com ara la doma en llibertat, el volteig cossac, la posta húngara i el Wild West.

A més, com cada any la fira es caracteritzarà pels sopars tradicionals a la fresca, que oferiran als assistents un ampli ventall de productes del Camp de Tarragona, com ara un assortit de carns a la brasa o vi del celler prioratí del Masroig. Després, el certamen proposarà un conjunt d’activitats per al públic familiar com ara un circuit de ponis, una exposició d’aus de granja i un seguit d’atraccions de fira per als més petits. Finalment, l’edició d’aquest any també oferirà una cursa nocturna que comptarà amb uns 400 participants i que finalitzarà dins el mateix recinte del Parc de la Festa, després d’haver passat per Riudoms.

Comentarios
Multimedia Diari