La Fira del Vi de Falset queda suspesa per la crisi del coronavirus

Enguany el certamen celebrava el seu 25è aniversari 

17 marzo 2020 16:11 | Actualizado a 23 marzo 2020 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de molts dies d’incertesa i d’anàlisi de la situació, la comissió organitzadora de la Fira del Vi de Falset ha pres la decisió de suspendre l’edició d’enguany de la Fira, que estava prevista per al primer cap de setmana de maig. La impossibilitat d’organitzar la Fira en les actuals circumstàncies, ha obligat a la comissió a prendre aquesta decisió quan queda poc més d’un mes per al cap de setmana de la Fira.

La Denominació d’Origen Montsant, així com la resta de membres que conformen la comissió de la Fira del Vi, seguint les mesures adoptades tant pel Govern central com pel Govern de la Generalitat per evitar la propagació del Covid-19, exposa que “no pot sinó actuar amb responsabilitat davant d’aquesta situació d’emergència sanitària, i treballar per la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes”.

Així, la comissió ha optat finalment per cancel·lar l’edició d’enguany. Una decisió que no ha estat gens fàcil per moltes raons, entre altres, la celebració aquest any del 25è aniversari de la Fira, motiu que ha fet encara més dolorosa la cancel·lació, segons expliquen des de l’organització.

La Fira tornarà a omplir de vi Falset el pròxim 2021. El primer cap de setmana de maig, tota la comissió es bolcarà de nou perquè la Fira sigui un èxit, tal com ha estat any rere any.

Des de la DO Montsant volem aprofitar per enviar un missatge de força i ànims per a tots els que, d’una manera o una altra, ho estan passant malament en aquests dies difícils que estem vivint. Estem convençuts que amb un ferm compromís i esforç col·lectiu aconseguirem superar aquesta situació.

Comentarios
Multimedia Diari