Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Falset

La Fira del Vi de Falset serveix un 36% més de degustacions que el 2016

El certamen supera tots els seus registres amb més de 37.200 degustacions servides. Enguany han participat 73 cellers i s'han superat els 30.000 visitants

Redacció

Whatsapp
La Fira del Vi de Falset ha reunit aquests dies milers a milers de visitants. Foto: Alfredo González

La Fira del Vi de Falset ha reunit aquests dies milers a milers de visitants. Foto: Alfredo González

La Fira del Vi de Falset –Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant– ha batut aquest cap de setmana llarg el rècord absolut de venda de tiquets, en servir 37.200 degustacions – un 36% més que l’any passat, quan en van ser 24.000–. Malgrat que el temps no ha estat l’ideal, amb pluges puntuals tant dissabte com diumenge, els actes que s’han fet a Falset i en altres pobles de la comarca han estat un èxit absolut de visitants, amb la qual cosa es calcula que, en conjunt, més de 30.000 persones han assistit a algun dels actes de la Fira del Vi.

«Lògicament, el fet que la fira hagi durat un matí més del compte contribueix a l’augment en la venda de tiquets, però també és veritat que diumenge a la nit ja s’havia superat amb escreix el número de degustacions del 2016», explica Jaume Domènech, alcalde de Falset i president de la comissió organitzadora. Des de divendres al vespre, els tastos organitzats van haver de penjar el cartell de complet a Falset, Porrera, Capçanes, Gratallops, Poboleda, Masroig, Torroja i Bellmunt, oscil·lant els assistents entre els 200 i el miler. Igualment, prop d’un miler de persones han participat en la quinzena de tastos gratuïts per a winelovers que s’han organitzat al recinte firal de Falset des de dissabte i fins ahir al migdia.

Domènech, en la seva valoració, destaca també el perfil del visitant: «És un públic a qui interessa el món del vi i té un nivell de coneixement alt, procedent principalment de l’àrea de Barcelona i amb una presència cada cop més elevada de visitants estrangers, sobretot dels Estats Units, França i d’altres països europeus».

La Fira del Vi de Falset és un esdeveniment consolidat, que en aquestsa 22a edició ha comptat finalment amb la participació de 73 cellers, la mateixa xifra que en l’edició anterior. D’aquests, prop d’un 60% han estat de la DOQ Priorat i un 40% de la DO Montsant.

Entre els actes que s’han potenciat enguany hi ha hagut els tastos per a winelovers, adreçats als apassionats amateurs interessats en la cultura del vi. A l’espera que els cellers facin el seu balanç, l’organització creu que enguany s’han incrementat les vendes de vi respecte l’any anterior, més enllà de les degustacions. Per això Domènech encoratja els productors de vi a «repetir l’any vinent».

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También