La Fira del Vi de Falset tornarà a ser en línia i es farà al maig

El certamen, que es farà el primer cap de setmana del mes, se seguirà per les xarxes

15 abril 2021 07:34 | Actualizado a 15 abril 2021 10:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

’Ajuntament de Falset, amb la col·laboració de la DO Montsant i la DOQ Priorat, ha decidit que aquest 2021 també hi haurà Fira del Vi de Falset Online, de la mateixa manera que es va fer el 2020, en ple confinament domiciliari. Aquest certamen completament virtual tindrà lloc el cap de setmana del 30 d’abril i 1 i 2 de maig, i podrà seguir-se en les plataformes virtuals de la Fira del Vi; instagram, twitter i facebook (@firadelvifalset), a més de poder-se veure per televisió (TDT), a través del canal de teleservei de l’Ajuntament de Falset.

De fet, l’edició d’aquest 2021 tindrà un doble vessant. D’una banda, l’edició en línia, que tot just acaba de tancar el seu programa, i, d’una altra, la iniciativa que farà possible que tota la comarca del Priorat (tal com ja es va anunciar fa un parell de setmanes) es converteixi en el recinte firal, amb els cellers en el paper d’estands. Les dates de celebració d’aquesta segona iniciativa estan pendents, ara mateix, de l’aixecament del confinament comarcal. 

La programació 

La 2a Fira del Vi de Falset ‘On-line’ començarà el divendres 30 d’abril a les 19 hores, amb el Tast de Blancs, un clàssic del certamen que permet conèixer els vins blancs que elaboren les dues denominacions vitivinícoles de la comarca del Priorat: DO Montsant i DOQ Priorat.

Pel que fa al dissabte 1 de maig, el programa preveu una inauguració virtual (12 h); un tast que permetrà conèixer les garnatxes i carinyenes de la DO Montsant (13 h) i, finalment, el ‘Combat de Vins Montsant’ (21 h), un tast poc convencional proposat per aquesta denominació d’origen de la comarca. El diumenge 2 de maig, el programa s’iniciarà a les 12 h amb la proposta de la DOQ Priorat, un acte ‘en línia per conèixer les noves incorporacions a ‘Els noms de la terra’ d’aquesta denominació d’origen. A les 13 hores s’ha programat una xerrada titulada «Com s’ha de tastar un vi escumós?». A les 18 h, s’emetrà en línia l’espectacle ‘Priorat 20.2’.

Comentarios
Multimedia Diari