La Ganxet Pintxo de Primavera acollirà 43 establiments participants

La ruta de tapes celebra la catorzena edició i es farà del 5 al 15 d'abril

26 marzo 2018 10:23 | Actualizado a 05 abril 2018 12:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La ruta de tapes Ganxet Pintxo de Primavera celebra la seva catorzena edició amb un total de 43 establiments de restauració participants, quatre dels quals elaboraran menú de tapes: Capsa Gaudí, El Círcol, Més que tapes i Vermuts Rofes Restaurant

La cita pels amants de la gastronomia es durà a terme del 5 al 15 d'abril i el preu per tapa es mantindà en els 2,50 euros d'edicions anteriors. L'import inclou el pintxo i el quinto o canya d'Estrella Damm

La ruta pels amants del pintxo mantindà el preu de 2,50 euros, import que inclou tapa i quinto o canya Estrella Damm  

Segons ha remarcat el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, a la roda de premsa de presentació d'aquest dilluns, "tot i que la ruta conserva moltes característiques d'edicions anteriors, seguim apostant per obrir-nos a la ciutadania amb diverses iniciatives de caire esportiu, solidari i didàctic".

La festa d'inauguració es farà el proper dijous 5 d'abril a l'espai de la Llotja a la plaça Prim a les 20 hores.  

Reus, ciutat europea de l'esport 2019

La patinadora Laia Lloses serà la imatge d'aquesta edició i representa l'eix temàtic principal de la ruta. Ella serà l'encarregada de presentar l'esdeveniment i suposa, segons ha afegit Sanromà, "una de les iniciatives per sumar-se a la candidatura de Reus, ciutat europea de l'esport 2019". 

Val a dir, que l'esport serà també clau en altres activitats paral·leles de la Ganxet Pintxo Primavera, ja que també col·laboraran en la difusió de la Cursa Grup Oliva 'Herois per l'Alzheimer'. Es tracta d'una prova solidària que pretén donar ressó a la cursa, promoguda pel Grup Olivar pel proper diumenge 22 d'abril. Per a més informació, visiteu el web http://www.cursagrupoliva.com/.

La Ganxet Pintxo Primavera, ja que també col·laboraran en la Cursa Grup Oliva 'Herois per l'Alzheimer'

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és donar visibilitat a la tasca que du a terme l'Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp, la qual recaptarà els fons per aconseguir més recursos. 

La regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística també col·labora en la ruta de tapes amb la continuitat de la Ganxet Llengua, una premi que atorga el Centre de Normalització Lingüística (CNL) en el marc de la sensibilització en l'ús de la llengua catalana en els establiments. Aquest guardó premia aquells llocs que han destacat en retolació i ús de la llengua en l'atenció dels clients.  

La ruta de tapes també recupera la col·laboració amb el CF Reus Deportiu i en aquesta edició a través de les xarxes socials de la Ganxet Pintxo, sortejaran 50 entrades dobles per assistir al partit entre el CF Reus i el Cadis, un cop s'hagi acabat la Ganxet Pintxo, el dia 15 d'abril

A la ruta també se sortejaran 50 entrades dobles per veure el partit entre el CF Reus i el  Cadis

Els clients que participin a la Ganxet Pintxo també podran votar les millors tapes pel mètode tradicional. De fet, es lliuraran tres premis populars que atorgaran els clients per votació popular, tres premis professionals i el premi Damm a la millor tapa que millor marida amb cervesa

Val a dir, que els guanyadors de la ruta tindran l'oportunitat de participar al certamen 'La millor tapa de l'any', que organitza Estrella Damm amb les millors creacions de les rutes que coordina arreu de Catalunya.

 

Comentarios
Multimedia Diari