La Ganxet Pintxo de tardor torna a Reus amb 42 bars i restaurants

La ruta de tapes, que compleix els seu sisè aniversari, es farà des d'aquest dijous dia 2 fins al 12 de novembre

30 octubre 2017 11:43 | Actualizado a 02 noviembre 2017 13:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Ganxet Pintxo de Tardor arriba a la seva tretxena edició en els seus sis anys d'activitat. En aquesta ocasió ho fa del 2 al 12 de novembre amb 42 establiments que participaran a la ruta de tapes de Reus, i quatre més que oferiran, exclusivament, el menú de tapes al preu de 30 euros. La Cambra de Comerç de Reus, organitzadora d'aquest event gastronòmic, ha reduït cinc euros el preu del menú de l'edició passada per oferir un preu més competitiu. Els restaurants que participen en aquest menú són Capsa Gaudí, El Círcol, Més que tapes i Vermuts Rofes.

La tapa, una edició més, costarà 2,5 euros i inclou també el quinto d'Estrella Damm. Hi haurà la possibilitat de votar les millors tapes amb la mecànica tradicional. Es lliuraran els tres premis populars (que atorgaran els clients per votació popular), els tres professionals, el premi Damm a la tapa que millor marida amb la seva cervesa, i el Ganxet Llengua que atorga el Centre de Normalització Lingüística a l'establiment més sensible en l'ús de la llengua catalana. I un premi especial que es donarà a la millor tapa elaborada amb l'oli DOP Siurana.

La ruta disposa del seu perfil propi a facebook, instagram i twitter. I com sempre posa a disposició l'aplicació per a mòbils, l'APP de Gastronosfera, des d'on es pot descarregar la guia. La festa d'inauguració es farà aquest dijous 2 de novembre a l'espai de la Llotja, a la Plaça de Prim. En aquesta ocasió, els encarregats d'inaugurar-la seran els integrants dela Colla Castellera dels Xiquets de Reus, atenen que un dels seus integrants, Josep López (terç de la colla) és la imarge d'aquesta edició

Comentarios
Multimedia Diari