La Ganxet Pintxo impulsa més de 300 donacions de sang

Ahir va finalitzar la quinzena edició amb molt bones sensacions, tot i que el temps no ha acompanyat

19 noviembre 2018 08:36 | Actualizado a 19 noviembre 2018 08:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Ganxet Pintxo de Tardor 2018 va arribar ahir a la seva fi amb més bona salut que mai. Segons els seus organitzadors, aquesta quinzena edició ha complert totes les expectatives demostrant que la ruta de tapes compta amb una gran acceptació tot i les dificultats meteorològiques.

Precisament, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, subratllava ahir la capacitat de la Ganxet Pintxo de «sobreposar-se a les situacions adverses» i assegurava que «els clients esperen la ruta de fa mesos, la tenen marcada a l’agenda. I això fa que, faci sol o plogui, la gent hi participa de manera entusiasta». De fet, en aquesta edició la ruta ha mantingut els registres de consum de les últimes dues edicions de tardor.

Des de l’organització també destacaven la bona acceptació que, una vegada més, ha tingut la campanya extraordinària de donació de sang a l’Hospital de Sant Joan (que compta amb el suport dels establiments participants i de la DOP Siurana) i que ha permès superar les 300 donacions. 

Comentarios
Multimedia Diari