La Ganxet Pintxo s´acomiada amb 230.000 tapes servides en deu dies

L´edició de primavera de la ruta de tapes assoleix una xifra rècord en el còmput de les vuit edicions dels darrers quatre anys

19 mayo 2017 22:59 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Ganxet Pintxo de primavera es va acomiadar ahir amb una xifra rècord: 230.000 tapes servides en els darrers deu dies, que situen aquesta edició al capdavant de totes les convocatòries, un total de vuit, celebrades en els darrers quatre anys.

La ruta de tapes de Reus ha demostrat un any més la seva capacitat d’atracció amb aquests resultats. De fet, durant la ruta que el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, realitzà la setmana passada amb els mitjans de comunicació, ja avançà aquestes positives percepcions de l’edició d’enguany. La climatologia, la coincidència en el temps amb la diada de Sant Jordi o la celebració de la Festa de la Primavera també han accelerat l’activitat dels 61 establiments participants, que durant deu dies han servit tot tipus d’aperitius més una canya Estrella Damm per 2,5 euros. Isaac Sanromà ha subratllat «la capacitat de la Ganxet Pintxo de continuar engrandint la seva pròpia llegenda. Se’ns acaben els adjectius per qualificar aquest operatiu que és molt més que una ruta, perquè tot el que genera al seu voltant provoca un moviment comercial i ciutadà realment impactant».

Tot i que el comiat de l’edició de primavera és recent, el president de la Cambra de Comerç ja pensa en la ruta de tardor, i considera indispensable «continuar sent generosos amb la ciutat que ens ha vist néixer i créixer. I per això començarem a estudiar quines aliances podem establir per ajudar qualsevol entitat o iniciativa ciutadana que vulgui la nostra complicitat. Queda clar que sense aquesta suma de voluntats i d’oportunitats, el fenomen de la Ganxet Pintxo no s’explicaria».

Sanromà també ha felicitat els establiments participants per la bona feina feta, celebrant una vegada més l’absència total d’incidents. Per últim ha subratllat l’èxit de la primera edició del concurs L’enigma del Ganxet mot amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística. La iniciativa ha comptat amb la participació de més de tres-centes persones.

Comentarios
Multimedia Diari