La Ganxet Pintxo s’acomiada amb un nou èxit d’afluència

El president de la Cambra de Comerç destaca que, després de catorze edicions, «la ruta de tapes continua creixent, en quantitat i qualitat»

15 abril 2018 19:07 | Actualizado a 16 abril 2018 07:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Ganxet Pintxo va tancar ahir al vespre la ruta de Primavera 2018 mantenint, intacta, la seva capacitat d’atracció. Durant el cap de setmana es va registrar una grandíssima afluència als establiments participants. Alguns, fins i tot, van reconèixer a l’organització haver superat el seu rècord històric. Aquesta dada és especialment rellevant tenint en compte, també, el condicionant meteorològic d’aquests últims dies, atenent la pluja intermitent de divendres i dissabte. Una circumstància que no ha afectat la dinàmica de la ruta. Si a tot plegat hi afegim la bonança del diumenge, el balanç no pot ser més positiu.

«Fet social de primer ordre»

En aquesta línia el president de la Cambra, Isaac Sanrpomà, va subratllar la fortalesa d’una ruta que, després de catorze edicions, continua «creixent, en quantitat i qualitat. La Ganxet Pintxo s’ha consolidat en el calendari ciutadà com un fet social de primer ordre amb un innegable predicament per part dels clients que no falten a la cita».

És per això que Sanromà va destacar la bona feina «dels establiments participants, multiplicant recursos i esforços per atendre amb eficàcia la demanda. Aquesta és una ruta que requereix molt de treball, aplicat i rigorós, per part d’aquells que hi volen participar oferint les seves tapes. I s’ha de reconèixer que han superat amb nota un nou test de resistència considerant l’afluència massiva que han registrat durant aquests dies». 

Comentarios
Multimedia Diari